Jesse Kaikuranta

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Valovoimainen esiintyjä Jesse Kaikuranta suuntaa keväällä 2023 soolokiertueelle uutta musiikkiaan juhlistaen.

Valovoimainen esiintyjä Jesse Kaikuranta suuntaa keväällä 2023 soolokiertueelle uutta musiikkiaan juhlistaen.

Hiljattain 10-vuotista artistiuraansa juhlinut mestarillinen laulaja ja tulkitsija Jesse Kaikuranta lähtee koko Suomen kattavalle Valoa-konserttikiertueelle keväällä 2023. Kaikuranta esiintyy kiertueella soolona pianon kanssa johdattaen kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun.

"Mikään ei vedä vertoja sille, kun pääsen laulamaan ihmisille laulujani. Olen äärimmäisen kiitollinen ja etuoikeutettu saadessani tehdä tätä työtä ja tavata ihmisiä konserttien merkeissä. Minulla on levollinen olo keväästä ja alkuvuoden lisääntyvä valon määrä tuo minulle valtavasti energiaa. Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi minun keikoille, sellaisena kuin itse olet", Jesse kertoo.

Kaikuranta julkaisi uutta musiikkia syksyllä Kotimaa-singlen muodossa. Kappale on artistille tyypillinen iso rakkauslaulu, jossa rakastettu vertautuu kotimaahan. "Maailma on täynnä kaupunkeja, paikkoja ja maisemia, mutta joskus yksi ihminen voi tuntua enemmän kotimaalta kuin yksikään kaupunki tai paikka", laulaja avaa uutta kappaletta.

Jesse Kaikurannan ura käynnistyi vauhdikkaasti vuonna 2012, jolloin Kaikuranta osallistui The Voice Of Finlandin ensimmäiselle kaudelle. Yli tuplaplatinaa myynyt debyyttialbumi "Vie mut kotiin" julkaistiin saman vuoden marraskuussa ja levyn singleistä "Vie mut kotiin", "Järjetönrakkaus" ja "Näytän sulle rannan" tuli kaikista valtavia hittejä. Kaikuranta työstää parhaillaan uutta musiikkia Suomen ykkösrivin tuottajien kanssa. Luvassa on uuden Kotimaa-singlen tavoin suuria tunteita.