Juurilla: Eija Ahvo – Maksuttomat maanantait

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Aloita viikko menevällä meiningillä! Syksyn toisen Juurilla-klubin vieraaksi saapuu laulaja ja näyttelijä Eija Ahvo.

Aloita viikko menevällä meiningillä! Syksyn toisen Juurilla-klubin vieraaksi saapuu laulaja ja näyttelijä Eija Ahvo.

Eija Ahvo on laulanut vuosien aikana niin teatterilavoilla, animaatiofilmeissä kuin sinfoniaorkesterin ja jazzyhtyeen solistina. Hän on julkaissut albumeita vuodesta 1974 lähtien. Vuosien varrella yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. säveltäjät Toni Edelmann, Jukka Linkola, Esa Helasvuo sekä laulusisko Susanna Haavisto.

Maanantai-illan suosikkiklubin sykkivää ydintä ovat jazz, blues, country, folk, rhythm and blues, bluegrass ja americana-roots-musiikki. Juurilla-klubia isännöivät tuttuun tapaan Juki Välipakka ja The Rooty Toot Toot Band.

The Rooty Toot Toot Band: Juki Välipakka (laulu & kitara), Lasse Sirkko (basso), Tommi Lievemaa (kitara), Olli Haavisto (pedal steel guitar), Sirpa Suomalainen (saksofoni) ja Kepa Kettunen (rummut).

Kesto: 1 t
Vapaa pääsy
Kahvilan stagella

Maksuttomat maanantait on sarja Kanneltalon maanantai-iltojen ilmaistapahtumia. Tapahtumien joukkoon mahtuu keikkoja, kirjailijavierailuja, elokuvia ja yhteislauluiltoja. Nimensä mukaisesti, kaikille avoimiin Maksuttomat maanantait -tapahtumiin ei ole pääsymaksua. Käynnistä viikkosi kulttuurilla Kanneltalossa!