Juurilla: Micke Björklöf – Maksuttomat maanantait

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Aloita viikko menevällä meiningillä! Juurilla-klubin helmikuun vieras Micke Björklöf on kansainvälistä uraa tekevä, palkittu blues-artisti ja bändiliideri.

Aloita viikko menevällä meiningillä! Juurilla-klubin helmikuun vieras Micke Björklöf on kansainvälistä uraa tekevä, palkittu blues-artisti ja bändiliideri.

Micke Björklöf on Micke Bjorklof & Blue Strip -bluesrockyhtyeellään sekä akustisella Micke & Lefty feat. Chef -kokoonpanoillaan julkaissut 10 albumia ja esiintynyt lähes 20:ssä eri maassa. Björklöf on tehnyt useita kansainvälisiä levytysprojekteja yhteistyössä mm. 10-kertaisen Grammy-voittaja, tuottaja John Porterin kanssa. Kotimaassa hänet tunnetaan myös yhteistyöstään mm. SF-Blues bändin sekä Erja Lyytisen kanssa.

Maanantai-illan suosikkiklubin sykkivää ydintä ovat jazz, blues, country, folk, rhythm and blues, bluegrass ja americana-roots-musiikki. Juurilla-klubia isännöivät tuttuun tapaan Juki Välipakka ja The Rooty Toot Toot Band.

The Rooty Toot Toot Band: Juki Välipakka (laulu & kitara), Lasse Sirkko (basso), Tommi Lievemaa (kitara), Olli Haavisto (pedal steel guitar), Sirpa Suomalainen (saksofoni) ja Kepa Kettunen (rummut).

Kesto: 1 t
Vapaa pääsy
Kahvilan stage

Maksuttomat maanantait on sarja Kanneltalon maanantai-iltojen ilmaistapahtumia. Tapahtumien joukkoon mahtuu keikkoja, kirjailijavierailuja, elokuvia ja yhteislauluiltoja. Nimensä mukaisesti, kaikille avoimiin Maksuttomat maanantait -tapahtumiin ei ole pääsymaksua. Käynnistä viikkosi kulttuurilla Kanneltalossa!