Juurilla: Pentti Rasinkangas – Maksuttomat maanantait

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Aloita viikko menevällä meiningillä! Syksyn Juurilla-klubien sarjan kahvilan stagella starttaa vieraileva muusikko Pentti Rasinkangas.

Aloita viikko menevällä meiningillä! Syksyn Juurilla-klubien sarjan kahvilan stagella starttaa vieraileva muusikko Pentti Rasinkangas.

Palkittu laulaja-lauluntekijä Pentti Rasinkangas tunnetaan kenties parhaiten laajasta lastenmusiikkituotannostaan. Rasinkankaan ura alkoi jo 70-luvun alussa, ja hän on ollut perustamassa lastenmusiikkiorkestereita Ohilyönti ja Loiskis.

Lastenmusiikin lisäksi Rasinkankaan pitkälle uralle on mahtunut myös eri maiden kansanmusiikkia ja erityisesti muinaissuomalainen musiikki vanhoine soittimineen. Juurilla-klubilla nähdään trubaduuri aikuiseen makuun, mies-ja-kitara-yhdistelmällä.

Maanantai-illan suosikkiklubin sykkivää ydintä ovat jazz, blues, country, folk, rhythm and blues, bluegrass ja americana-roots-musiikki. Juurilla-klubia isännöivät tuttuun tapaan Juki Välipakka ja The Rooty Toot Toot Band.

The Rooty Toot Toot Band:
Juki Välipakka – laulu & kitara
Lasse Sirkko – basso
Tommi Lievemaa – kitara
Olli Haavisto – pedal steel guitar
Sirpa Suomalainen – saksofoni
Kepa Kettunen – rummut

Kesto: 1 t
Vapaa pääsy

Maksuttomat maanantait ovat sarja Kanneltalon maanantai-iltojen ilmaistapahtumia. Tapahtumien joukkoon mahtuu keikkoja, kirjailijavierailuja, elokuvia ja yhteislauluiltoja. Nimensä mukaisesti, kaikille avoimiin Maksuttomat maanantait -tapahtumiin ei ole pääsymaksua. Käynnistä viikkosi kulttuurilla Kanneltalossa!