Valokuva © Ehrensvärd-seura

Kadonneen kruunun jäljillä

Suomenlinna, 00190 Helsinki
Suomenlinnan merilinnoitus

Kadonneen kruunun jäljillä on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros.

Viaporissa vierailulla olevan kuningas Kustaa III:n kruunu katoaa salaperäisesti. Kuningas ei ole oikea kuningas ilman kruunua, joten hänen majesteettinsa käynnistää etsinnät ja kutsuu avukseen nokkelia seikkailijoita. Löytyykö kruunu ja kuinka se katosi? Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon ja tule kuninkaan avuksi selvittämään kadonneen kruunun arvoitusta. Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastionien uumeniin.

Kadonneen kruunun jäljillä on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat hauskalle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat jännittäviä tilanteita ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Suomenlinna, kierros alkaa Tykistökahden kioskin vierestä
10.6.-21.6.2023: ti, ke, to ja la klo 12 suomeksi
27.6-5.8.2023: ti, ke, to ja la kello 12 & 15 suomeksi 

Kesto: 1,5 h

Hinnat alk. 14 €/lapset ja 16€/aikuiset