Valokuva Mari Anthoni

Kiehtovia naiskohtaloita ja vaikuttajanaisia Hietaniemen hautausmaan vanhalla puolella

Mechelininkatu 2, Helsinki
Mechelininkatu 2, Helsinki

Mari Anthoni tutustuttaa kauniiseen hautausmaahan kertoen kiehtovia tarinoita vahvoista yrittäjänaisista, yhteiskunnallisista vaikuttajista, taiteilijoista jn.

To 20.6. klo 17.30-19.30 tutustutaan Mari Anthonin johdolla luterilaisen hautausmaan vanhimpaan osaan keskittyen menneiden aikojen vahvojen naisvaikuttajien, rohkeiden yrittäjänaisten sekä yhteiskunnallisten vaikuttajien ja taiteilijoiden elämäntarinoihin.

Kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä kuullaan kiehtovia tarinoita mm. yritysjohtaja Bertha Pauligista, rohkeista edelläkävijöistä ja hyväntekijöistä Amanda Cajanderista ja Emma Mäkisestä sekä taiteilijoista, kuten Venny Soldan-Brofeldtista ja L. Onervasta sekä nähdään mm. Aurora Karamzinin, Marie Linderin ja Sophie Mannerheimin kauniit hautamuistomerkit. Parituntisella kierroksella tutustumme myös monen muun, sekä jälkimaailman arvostaman että unohtaman, maamme historiaan ja naisten aseman kehitykseen vaikuttaneen henkilön hautaan ja tarinaan.

Rauhalliseen tahtiin etenevän kierroksen aikana on myös mahdollisuus keskustella naisen aseman ja naisten oikeuksien kehityksestä sekä nostaa esiin rohkeita edelläkävijöitä, hyväntekijöitä sekä oman tiensä kulkijoita.

To 20.6. klo 17.30-19.30

Lähtö Hietaniemen vanha kappelin edestä, Mechelininkatu 2

Ei ennakkoilmoittautumista, osallistumismaksu 10 €/hlö paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla numeroon +358 40 539 0656.