Kino Kuutamo: Tytöt tytöt tytöt – Maksuttomat maanantait

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Kolme tyttöä, kolme perjantaita. Raikas ja ronski draamaelokuva voitti neljä Jussi-palkintoa ja on niittänyt suosiota myös kansainvälisesti.

Kolme tyttöä, kolme perjantaita. Raikas ja ronski draamaelokuva voitti neljä Jussi-palkintoa ja on niittänyt suosiota myös kansainvälisesti.

Elokuvahistorian asiantuntija FT Harri Kilpi johdattaa illan elokuvaan klo 17–17.45. Luennon jälkeen klo 18 alkaa elokuvan ilmaisnäytös.

Kino Kuutamon ohjelmistossa nähdään syksyllä 2023 tuoreita kotimaisia kuvauksia nuoruudesta.

Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, toistensa tukena niin hyvässä kuin pahassa. Elämän suunta ei ole aina selvillä, mutta maailma on avoin. Emma on kansainvälisille areenoille tähtäävä taitoluistelija, jolle suunta on täysin selvä, ja se on ylöspäin. Kun kaikki kolme tyttöä kohtaavat samoissa bileissä, seuraa yllättäviä tapahtumia – eikä mikään ole niin kuin ennen. Tästä alkaa ajanjakso, jona tunteet ovat suurempia kuin elämä itse, kaikki hetket ovat täynnä energiaa, ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus.

Tytöt tekevät mitä haluavat, lupia kyselemättä.

"Tytöt tytöt tytöt on kerrassaan valloittava, elämän itsensä oloinen elokuva, jonka läpäisevä voima tulee vilpittömyydestä ja sydämellisyydestä." JV/Karjalainen

Suomi, 2021
Ikäraja: 12 vuotta, sisältää seksiä
Kesto: 1 t 41 min
Ohjaaja: Alli Haapasalo
Pääosissa: Linnea Leino, Aamu Milonoff ja Eleonoora Kauhanen
Kieli: suomi

Maksuttomat maanantait on sarja Kanneltalon maanantai-iltojen ilmaistapahtumia. Tapahtumien joukkoon mahtuu keikkoja, kirjailijavierailuja, elokuvia ja yhteislauluiltoja. Nimensä mukaisesti, kaikille avoimiin Maksuttomat maanantait -tapahtumiin ei ole pääsymaksua. Käynnistä viikkosi kulttuurilla Kanneltalossa!