Valokuva Hotel Ax

Komediailta - Anders Helenius ja ystävät

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki
Hotel AX

Anders Helenius isännöi ruotsinkielistä stand up-iltaa joulukuussa.

Anders Helenius isännöi ruotsinkielistä stand up-iltaa joulukuussa. 
Anders tuli suomalaisille tutuksi uutissatiirin "Noin viikon studio" (YLE1 2018) kautta, mutta on jo lähes 20 vuoden ajan naurattanut yleisöä stand-upillaan sekä suomeksi että ruotsiksi.
Tämä palkittu koomikko onnistuu ottamaan arkiset havainnot ja kääntämään ne teräväksi satiiriksi, joka sekä irroittaa naurua, että herättää ajatuksia.


Anna Rimpelä on näyttelijä ja koomikko, joka ainutlaatuisella ilmaisutavallaan tuo esiin asioita, joita harvat sanovat ääneen. Hän on esiintynyt useissa kotimaisissa tv-sarjoissa ja esiintynyt Nelosen komediaohjelmassa. Anna esiintyy usein maan suurimmilla komediaklubeilla ja on myös kirjoittanut neljä kirjaa. Hän on myös esiintynyt laajasti Janne Grönroosin ruotsinkielisessä stand up -klubissa Top Floor Comedyssa Helsingissä ja ympäri Suomea.

Jonathan Lagerquist on Suomen köyhin suomenruotsalainen, mutta hän itse pitää itseään hauskana. KELA lakkasi tukemasta hänen psykoterapiansa, joten nyt hän käsittelee ongelmiaan lavalla.

Bahar Tokat on karjalais-turkkilainen gootti. Jos Marilyn Manson saisi Tinglingin lattialle, tuloksena olisi Bahar Tokat – elämän oma kapinallinen kebabvarras, joka kieltäytyy puristamasta pitaleipää.

 

Hotel AX

16.12.2023
20.00 - 22.00

Liput 18€ Tiketistä, K-18