Kulttuurikaappi-festarit

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Kaapin ovet levällään – joka suuntaan! Kulttuurikaappi-festarit on kevään riemukkain kulttuurifestivaali Malmitalolla 12.–15.4.2023.

Kaapin ovet levällään – joka suuntaan! Kulttuurikaappi-festarit on kevään riemukkain kulttuurifestivaali Malmitalolla 12.–15.4.2023.

Helsingin Gayteatteri HGT on kutsunut Kulttuurikaappi-festareille laajan ja monipuolisen kirjon LHBTIQA+-kulttuurin tekijöitä. Kulttuurikaappi-festareilla sukelletaan tämän päivän viriiliin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulttuuriin ja räväytetään kaappien ovet sepposen selälleen! Neljän festaripäivän aikana Malmitalossa on tarjolla mainio kattaus kaikkea leffoista drag-esityksiin!

Ohjelma

Keskiviikko 12.4.

klo 18 | Elokuva: A Girl from Mogadishu
A Girl from Mogadishu perustuu Ifrah Ahmedin elämäntarinaan. Ahmed pakenee sodan runtelemasta Somaliasta vuonna 2006 ja päätyy Irlantiin, missä turvapaikanhakijana hänelle tehdään traumaattinen lääkärintutkimus, joka paljastaa hänelle lapsena tehdyn silpomisen laajuuden.
Vapaa pääsy

klo 19 | Kingi Bingo by Tomppa & Klude
Karvat naamaan ja pallot pyörimään Kulttuurikaappi-festareiden kunniaksi! Kuka voittaa total make overin ja kenestä kruunataan illan virallinen valvoja? Luvassa hervottoman hauska Drag Bingo, jossa on huikean hyvät palkinnot.
10 €, lippu.fi

Torstai 13.4.

klo 18 | Elokuva: Golden Delicious
Kaikki haluavat jotakin high schoolia käyvältä Jakelta: hänen isänsä puskee häntä jahtaamaan hänen jo itse hylkäämäänsä unelmaa koripallojoukkueeseen pääsystä ja hänen tyttöystävänsä haluaa viedä heidän suhteensa seuraavalle tasolle. Vasta kun kadun toiselle puolelle muuttaa avoimesti homo Aleks, alkaa Jake taistella omien halujensa kanssa.
Vapaa pääsy

Perjantai 14.4.

klo 18 | Elokuva: Before I Change My Mind
Toisten pohtiessa, onko koulun uusi oppilas Robin poika vai tyttö, Robin muodostaa monimutkaisen suhteen koulun kiusaajan kanssa, tehden aina vain vaarallisempia valintoja sopiakseen joukkoon.
Vapaa pääsy

klo 19 | HQFK & Illusia Sarvas & Jamie MacDonald
Helsingin queer-feministinen kuoro HQFK esittää vanhaa ja uutta kuoromusiikkia kansanlauluista euroviisuihin ja kuorolaisten omiin sävellyksiin ja sanoituksiin – aina queer-feministisellä otteella. Kuoroesitysten välissä päästään nauttimaan Illusia Sarvaksen ja Jamie MacDonaldin stand up -seteistä.
22,50 €, lippu.fi

Lauantai 15.4.

klo 10 | Drag-workshop by Theodora Rex / Magnus Love TYÖPAJA ON PERUTTU (5.4.2023)
Drag-työpajapäivä sisältää hahmonrakennusharjoituksia, drag -meikkiohjausta, aikaa oman esityksen harjoittelulle ja halutessa oman esityksen esittämisen muille työpajaan osallistuneille Malmintalon aulassa päivän lopussa.
10 €, lippu.fi

klo 18 | Elokuva: Drag Kids PERUTTU
Drag Kids on intiimi tutkimusmatka neljän eri puolilla maailmaa asuvan lapsi-drag-queenin kanssa.
Vapaa pääsy

klo 19 | Pola Ivanka ja Linnea von Kattendam
Drag-taiteilijat Pola Ivanka ja Linnea von Kattendam täyttävät Kulttuurikaappi-festareilla Malmisalin laululla, naurulla ja niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin tähtiloistolla.
29,50 €, lippu.fi

Ohjelma päivittyy kevään aikana!