Valokuva Helsingin kaupunki

Lönnrotinkadun väliaikaisen pyöräkaistan esittelytilaisuus

Lönnrotinkadulle toteutetaan väliaikainen pyöräkaista keskustasta länteen suuntautuvalle pyöräliikenteelle toukokuusta alkaen. Tervetuloa verkkotilaisuuteen!

Lönnrotinkadulle toteutetaan väliaikainen pyöräkaista keskustasta länteen suuntautuvalle pyöräliikenteelle toukokuusta alkaen. Pyöräkaista vaikuttaa myös pysäköintiin. 

Väliaikaisen pyöräkaistan suunnitelmasta ja sen vaikutuksista järjestetään verkkotilaisuus tiistaina 28.3. kello 17–18. Tilaisuus on Teams-kokous, johon liitytään klikkaamalla alla olevaa liittymislinkkiä. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Osallistuminen on helpointa tietokoneella. Osallistuakseen ei tarvitse ladata uusia sovelluksia, sillä osallistuminen onnistuu verkkoselaimella.  

Liity tästä Lönnrotinkadun verkkotilaisuuteen

Voit lukea lisää Teams-kokoukseen osallistumisesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/osallistu-kaupungin-suunnitteluun#nain-osallistut-teams-kokoukseen

Pyöräkaista liittyy Helsingin ydinkeskustan viihtyisyyden, elinvoiman ja elämyksellisyyden kehittämiseen. Keskustaan toteutetaan väliaikaisia kävely-, pyöräily- ja oleskelualueita Lönnrotinkadun lisäksi Esplanadeilla, Kasarmikadulla, Erottajankadulla, Korkeavuorenkadulla ja Designmuseon edustalla. 

Lue lisää keskustan uusista kävelyalueista.