Valokuva EMMA (c) Milla Rissanen

Lasten museofestarit 2023: Uudet kujeet

Ahertajantie 5, 02100 Espoo
Näyttelykeskus WeeGee

Jokavuotiset Lasten museofestarit levittäytyvät nyt WeeGee-talolta, EMMAsta ja KAMUsta uudistuneisiin Leikki ja Kruunu -museoihin pihan toisella puolella.

Jokavuotiset Lasten museofestarit levittäytyvät nyt WeeGee-talolta, EMMAsta ja KAMUsta uudistuneisiin Leikki ja Kruunu -museoihin pihan toisella puolella. Luvassa on uusia kujeita, musiikkia ja leikkimieltä sekä paljon kivaa tekemistä.

Festaritunnelmaan pääsee seuraamalla esityksiä ja osallistumalla kujeileviin työpajoihin ympäri festarialuetta. Näyttelyissä voi kohdata mm. Mauri Kunnaksen rakastettuja hahmoja, tutkia leikin laboratoriota, ihastella käden taitoja, uppoutua historiaan ja vaikuttua kuvataiteesta ja muotoilusta.

Festarivieraita viihdyttävät musiikkiyhtyeet Mirkka ja Luis, Höpinätötterö sekä Teatteri Hevosenkengän Huhuu Herra Hakkarainen! -esitykset.

 

Näyttelykeskus WeeGee ja museot Leikki ja Kruunu

18.-19.3.2023 klo 11-17

Näyttelykeskus WeeGeessä sekä Museo Leikissä ja Kello- ja korumuseo Kruunussa on käytössä pihapiirin alennuslippu. Aikuisten täydestä pääsymaksusta (WeeGee 20 €, Museo Leikin ja Kruunun yhteislipusta 16 €) saa 20 % alennuksen näyttämällä lipunmyynnissä toisen talon pääsymaksun kassakuittia. Alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat sekä Museokortilliset pääsevät aina veloituksetta museoihin.