Linko 11 vuotta! Laineen Kasperi & Liian Iso Trio

Ruusulankatu 3-5, 00260 Helsinki
Linko Pizzabar

Linko Pizzabar juhlii 11-vuotissynttäreitään, jonka kunniaksi ravintolassa nähdään räppäri Laineen Kasperi & Liian Iso trion keikka!

Linko Pizzabar juhlii 11 vuotta, jonka kunniaksi ravintolassa nähdään räppäri Laineen Kasperi & Liian Iso trion keikka!

Laineen Kasperi tunnetaan räppärinä, runoilijana, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina. Hän on mm. Kaucas-ryhmän, Ähky Recordsin, WindowFactoryn sekä Palava Kaupunki -yhtyeen perustaja.

Kasperi on tehnyt 20-vuotisen uransa aikana yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa sekä työskennellyt hiphopin traditiolle ominaisesti myös nuoremman sukupolven kanssa. Hänen merkittävimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. artistin kotikaupungin mukaan nimetty Lappeenranta ft.Raipati, Täydellinen Tiistai, Suomi-Kräppiä ft. Ismo Alanko, Hullun Marssi, 7 Miljardia Soluttautujaa sekä Huominen (yhteistyössä Marzi Nymanin, Mik:n, Palefacen ja Junon kanssa).

Kasperin töitä on palkittu Suomi-palkinnolla, Vuoden Bändi-tunnustuksella Funky Awardseissa, Jussi-palkinnolla (lyhytelokuvasta Kaksi Ruumista Rannalla) sekä Vihapuheita ja Rakkauslauluja-albumi oli ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi 2017.

Laineen Kasperi julkaisi varoittamatta ennakkoon 31.5.2024 uusimman albumin nimeltään ”DOPE” (3rd Rail).

 

Linko Pizzabar

18.7.2024

19.00-21.00

Vapaa pääsy