LOPPUUNMYYTY Itäkuskus stand up -klubi

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Itäkuskus-klubi on hulvaton stand up -ilta, josta on lyhyessä ajassa tullut ilmiö. ”Tarjoamme yleisölle vitsejä ja kielioppivirheitä!"

Itäkuskus-klubi on hulvaton stand up -ilta, josta on lyhyessä ajassa tullut ilmiö. ”Tarjoamme yleisölle vitsejä ja kielioppivirheitä!"

Klubilla unohdat murheet ja stressit. Tämä ainutlaatuinen show vie sinut idän matkalle ja tarjoaa hulvatonta komiikkaa, ainutlaatuisia havaintoja kulttuurieroista ja suomen kielestä. Joka keikalla on useampi vaihtuva maahanmuuttajataustainen koomikko – ja totta kai joka illassa esiintyy myös vaihtuva nimekäs kiintiösuomalainen koomikko.

Kaikilla klubeilla esiintyy viihdetähti Fabe. Et ole voinut välttyä Faben videoilta, sillä kuukausittain niitä katsotaan yli miljoonaa kertaa Suomessa ja jaetaan yli 50 000 kertaa. Miksi klubista on tullut ilmiö? Fabe vastaa: ”Koska suomalaiset rakastavat mun käsikarvoja ja niistä vitsailua. Huumorin avulla voi käsitellä kaikkia aiheita ja yhdistää kulttuureita. Tämä on jotain aivan ainutlaatuista ja uskomatonta. Kannattaa tulla paikalle!”

Klubi-iltojen isäntänä toimii yksi suomen monipuolisimpia koomikoita: Koomikko Mebe! Mebe on tuottaja, koomikko sekä MC! Hän on sympaattinen ja muistuttaa nallekarhua, joka hurmaa yleisön terävillä heitoilla ja vitseillä! ”Tätä ei näe ja kuule muualla, hulvaton Itäkuskus show on täynnä ullatuksia ja ainutlaatuisia vitsejä ja havaintoja. Tämä on kuin Fazerin maitosuklaa, kerrasta jää koukkuun!! Tule ja koe ainutlaatuinen Itäkuskus-show, monet käy joka kerta."

Klubilla osansa saavat Verovirasto, Alko, Vantaa, maahanmuuttajien kulttuurierot sekä suomenkieliset fraasit, joita kantasuomalaisetkaan eivät osaa lausua itse oikein.

Yleisön suusta:
"Haluamme tukea maahanmuuttajaesiintyjiä."
"Täällä kuulen erinomaista läppää, mitä muualla en kuule."
"Loistavaa konsepti ja ilta on täynnä hyviä esiintyjiä, jokainen esiintyjä on niin erilainen ja omalla tavalla hyvä."

Tule kokemaan itse ja tuo kaverit mukaan!
Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen, kun ne myydään loppuun.

www.instagram.com/comedyfabe/
www.instagram.com/mebekoomikko/, www.tiktok.com/@comedyfabe/

Kesto: n. 2,5 t
Ikäraja: K18
Kieli: suomi, välillä huono soomi ja ehkä joskus yksi esiintyjä vetää englanniksi

Klubi-illan tarjoiluista vastaa ravintola Skutta.

Paikka: teatterisali
Liput: 20/15 €