LOPPUUNMYYTY Musiikkisirkus Avain hukassa

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Musiikkia ja nykysirkusta sisältävässä Avain hukassa -esityksessä etsitään kadonnutta avainta, käydään kylässä eri kodeissa ja tavataan naapureita.

Musiikkia ja nykysirkusta sisältävässä Avain hukassa -esityksessä etsitään kadonnutta avainta, käydään kylässä eri kodeissa ja tavataan naapureita.

Jokainen koti on erilainen, asukkaidensa näköinen ja kuuloinen.

Koko perheen esitys pohjautuu Sanna Manderin kirjoittamaan ja kuvittamaan kirjaan Avain hukassa. Kirjan runoista uusia lauluja on säveltänyt Sannis Sundström. Kirja on saanut Rudolf Koivu -palkinnon sekä Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandian 2017. Akustinen ja elektroninen musiikki saa vauhtia pyörivistä vanteista, pomppivista palloista, lumoavista saippuakuplista ja välillä herkistytään kuuntelemaan ja katsomaan tasapainoilua lasipullojen päällä. Kirjan kuvitukset heräävät eloon taustakankaalla.

Tähän taloon, jonnekin
avaimeni hukkasin!
Se voi olla siellä tai täällä,
kakun alla, kaapin päällä!
Auttaisitko pikkuisen?
Etsisitkö avaimen?

– Sanna Mander

Teoksen valmistamista ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Koneen Säätiö sekä Circo – Uuden sirkuksen keskus.

Työryhmä:
Sannis Sundström: sävellys, viulu, piano, laulu
Susanna Liinamaa: hulavanteet, saippuakuplat, lasipullot
Sami Tammela: äänisuunnittelu, elektroniikka, laulu
Sampo Sundström: kitara, sello, basso, laulu
Kauri Klemelä: valosuunnittelu
Aapo Niininen: videosuunnittelu
Sanna Mander: kuvitus, runot

Työryhmän jäsenet ovat tuttuja mm. Race Horce Companyn, Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkuksen, Pikku Papun Orkesterin, Nukketeatteri Sampon, Pikku Kakkosen, Svenska Teaternin ja Skidit-tapahtumien lavoilta sekä artistien Sanni, Kalevauva.fi ja Kimmo Pohjonen taustalta.

Suositusikä: 3+

Liput lauantain esitykseen 6 € osoitteesta lippu.fi.

Perjantain esitys on suunnattu päiväkoti- ja alakouluryhmille. Ilmoittautumiset: Kultus. Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta. Lisätiedot koululaisesitykseen liittyen: [email protected].