Valokuva luv promo

L.U.V: Pretty, Majesties, Us, The Vantages

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Keikalla: Pretty, Majesties, Us, The Vantages

Ystävänpäivän jälkimainingeissa 16.2. Tiivistämö päästää irti neljä Rock ’n’ Roll yhtyettä. Lavalla Helsingin nousevien rock bändien ykkösnimet The Vantages, Us, Majesties ja Pretty

The Vantages:
The Vantages on helsinkiläinen yhtye, jäseninään keulakuva ja vokalisti Tim Mikkola, rumpali Henri Schröter, basisti Aleksi Larkovuo, kitaristi Mikko Janatuinen ja Anton Froloff rytmikitarassa/koskettimissa. Yhtye perustettiin vuonna 2020 ja on työskennellyt kohti debyyttialbumiaan. Inspiraatiota on saatu Timin ihastuksesta 1960-luvun kitarayhtyeisiin, brittiläisestä indie rockista sekä jaetusta rakkaudesta 1970-luvun rock artisteihin ja 2000-luvun alun gootti nostalgiasta. Yhtyeen soundi ja lyriikat yhdistävät vastakohtaisia elementtejä raa’asta herkkään, jota voi parhaiten kuvailla dekadentteina rakkauslauluina.

 

Us:
Energinen R'n'B Punk yhtye Helsingistä. Yhtye on kiertänyt ympäri Eurooppaa tauotta viimeisen kahden vuoden ajan. Kesäkuussa Us esiintyi Glastonbury -festivaaleilla kuudesti ja sai ylistävän arvion Mojo -lehden festivaaliraportissa. 2022 yhtye soitti yhteensä yli 70 keikkaa, joista suurimman osan Iso Britanniassa. Lukuisten loppuunmyytyjen Lontoon klubikeikkojen ohella bändi soitti täyteen pakatuille saleille myös Edinburghissa ja Pariisissa. Tällä hetkellä yhtye viimeistelee debyyttialbumiaan.

 

Majesties:
Helsingin kujilta, katulamppujen varjoista, suoraan estradille… Majesties! "Mystiikkaa, svengiä, psykedeliaa" Majesties tarjoilee omaperäisen soundinsa Rock 'n' Rollin rytmejä. Trio yhtye shokeeraa, innostaa ja liikuttaa. Genrerajat yltävät korkeintaan spittareiden kiillottamiseen ja backstagen ovimieheksi. Debyyttialbumi "Wind Cries In The Scarlet Night" julkaistiin heinäkuussa 2022. Nyt ensimmäistä kertaa kotikentällä ulkomailla keikkailun jälkeen ja kotiin tullaan ryminällä!

 

Pretty:
Saumattomasti grungea ja metallia yhdistelevä Pretty muodostuu usean underground rock -skenessä vaikuttaneen bändin jäsenistä. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Eetu Riikonen, MMSP ja Lovers Left Alive. Alt Agencylle kiinitetty yhtye on keikkaillut niin Ursus Factoryn kuin Stoned Statuesin kanssa, joka kertoo bändin vetovoimasta niin indie, kuin metalli skenessä. Pretty julkaisi joulukuussa CRAWL EP:n, joka on saanut niin radiosoittoa, kuin noussut Spotifyn kansainvälisille soittolistoille.

 

Aikataulu:

Ovet: 19.45
The Vantages: 20.15
Us: 21.15
Majesties: 22.15
Pretty: 23.15