Lyyti – A la Malmi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Lyytin keikoilla niin riemukkaat kuin kipeätkin tunteet eletään yhdessä läpi itkun, naurun, tanssin ja yhteislaulun kautta.

Lyytin keikoilla niin riemukkaat kuin kipeätkin tunteet eletään yhdessä läpi itkun, naurun, tanssin ja yhteislaulun kautta.

Kolme albumia julkaissut Lyyti on viime vuosina hurmannut yleisöjä ympäri Suomen häikäisevän yhtyeensä kanssa. Lyyti tunnetaan monen ikäisiä koskettavista kappaleistaan sekä eläväisestä esiintymisestään, joka herättää laulujen tarinat henkiin.

Lyytin musiikissa puhuttelevat tekstit yhdistyvät loisteliaaseen soittoon ja tuotantoon. Palkitut kappaleet kuten ”Mihin voi soittaa?” ja ”Ennätyshelteet” ovat nousseet kuvaamaan nuoren sukupolven kokemusta epävarmaan maailmantilanteeseen kasvamisesta. Silti toivon löytäminen, vaikka pohjamutaan uponneista siemenistä, on Lyytin musiikin pohjimmainen sanoma.

Lyytin kiitetty kolmas albumi Nousussa taas on lumoava matka pohjalta kohti valoa. Albumi keräsi kolme Emma-ehdokkuutta, ja Ennätyshelteet-kappaleelle myönnettiin Juha Vainio -seuran ”Vuoden sanoitus” -palkinto.

”Harvoinpa sitä pääsee todistamaan konserttia, jota seuraa täysin haltioituneena, ihmeissään ja täynnä onnea.” Helsingin Sanomat 17.10.2021

A la Malmi on Malmitalon klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoille parhaat itsenäisen musiikin tekijät. Laadukas konserttisaliympäristö nousevine katsomoineen tarjoaa jokaiselle asiakkaalle oman mukavan istumapaikan ja hyvän näkymän esiintymislavalle. Akustiset, äänentoistolliset ja valaistukselliset puitteet ovat Malmisalissa huippuluokkaa.

Kesto 1 t 15 min