Lyyti – Malmin tapahtumakesä

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin.

Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin.

Kaksi albumia julkaissut Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan, joka pistää lauluntekijäperinnettä uusiksi.

Lyyti sanoittaa nykymaailmaa tavalla, joka itkettää, riemastuttaa ja iskee ilmat pihalle. Ote on toiveikas, vaikka pohjamudissa käydään. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen? Musiikki tanssittaa pianon, syntetisaattoreiden ja varmaotteisen komppiryhmän voimin. Lyyti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen.

Ylistystä kerännyt kakkosalbumi Toiveet ja helyt (2021) toi Lyytille ensimmäisen Emma-ehdokkuuden sekä Vuoden artistin tittelin (Indie Awards 2022). Lyyti julkaisi tulevalta albumiltaan helmikuussa 2023 ensimmäisen singlen ”Katastrofin laajuus”, joka on myös ensimmäinen julkaisu yhteistyössä Universal Musicin alla toimivan Johanna Kustannuksen kanssa.

Lyyti valmistelee parhaillaan tulevaa albumiaan yhdessä yhtyeensä ja Väinö Karjalaisen kanssa.

Soveltuu kaikenikäisille. Konsertin kieli on suomi.

Vapaa pääsy

Malmin tapahtumakesä 9.–17.6. ja 17.–26.8.
Ala-Malmin puisto

Ala-Malmin puisto herää eloon kesä- ja elokuussa, kun sinne kurvaa Malmin tapahtumakesä! Tapahtumakesässä on tarjolla monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Luvassa upeita keikkoja, yhteislaulua, sirkustaidetta, karnevaalitunnelmaa ja monenmoisia työpajoja.

Tervetuloa tutustumaan, kokemaan ja innostumaan!

Puiston tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tutustu Malmin tapahtumakesän koko ohjelmaan täällä:

https://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/1C49D7E92A53C0BFE291FE6BD023B4F0/Malmin_tapahtumakes__2023