Valokuva Alireza

Mafiailta

Lönnrotinkatu 21, 00120 Helsinki
GTC Café

Liity joka lauantai GTC Cafen jännittävään Mafiailtaan!

Liity joka lauantai GTC Cafen jännittävään Mafiailtaan!

Upotu valheiden, strategian ja mysteerin maailmaan pelaamalla tätä suosittua lautapeliä muiden harrastajien kanssa.
Olitpa kokenut pelaaja tai vasta-alkaja, kaikki ovat tervetulleita liittymään seuraan Tämä on loistava tilaisuus tavata uusia ihmisiä, sosialisoida ja pitää hauskaa.
Nauti laajasta juomavalikoimasta, kun sukellat intensiiviseen pelikokemukseen ja paljastat alamaailman salaisuudet. Raikkaista kylmistä juomista täyteläisiin kuumiin juomiin, mukaan lukien erilaiset oluet, jotka täydentävät pelin jännitystä täydellisesti.
Kokemusta parantaa GTC Cafén tarjoama valikoimn herkullisia kotitekoisia kakkuja, sekä perinteisiä että vegaanivaihtoehtoja. Hemmottele itseäsi mehukkailla makuelämyksillä intensiivisten pelikierrosten välillä. Ja niille, jotka kaipaavat virkistävää vaihtelua, on tarjolla myös ilahduttavia ja piristäviä mehuja herättämään aistejasi.

Lisäksi tapahtuman päätteeksi sinulla on mahdollisuus nauttia rajoittamattomasta pääsystä ja pelata yli 130 lautapeliä, jotka ovat saatavilla kahvilassa.


GTC Cafe on täydellinen paikka unohtumattomalle Mafiailta-elämykselle. Kutsu ystäväsi, omaksu mysteeri ja nauti ilta täynnä naurua, yhteenkuuluvuutta ja herkullisia herkkuja. 

 

GTC Café

13.4.-26.4.2025

Lauantaisin 18.00-21.00

Osallistumismaksu 5€/hlö paikan päällä