Maunula-talon Elokuvakerho: Fucking with Nobody

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Venetsian elokuvajuhlilla ensi-iltansa saanut Fucking with Nobody on ohjaaja Hannaleena Haurun satiirinen draamakomedia ikisinkusta elokuvaohjaaja Hannasta.

Hanna ja tämän näyttelijäystävä Eku päättävät hetkellisestä päähänpistosta luoda kulissisuhteen Instagramiin. Parodiaksi kallistuvan feikkiromanssin avulla Hanna ja Ekku ystävineen haluavat osoittaa nyky-yhteiskunnan nälän romanttisia ja alkukantaiseen arvomaailmaan nojaavia tarinoita kohtaan.

Rakkaustarina lähtee nopeaan nousukiitoon, mutta karkaa pian käsistä, kun Hanna joutuu kohtaamaan ratkaisemattoman suhteensa ystävänsä Lassen kanssa. Omintakeisen (pari)suhteen selvittämistä ei yhtään helpota se, että Hanna ja Lasse työskentelevät yhdessä. Intohimon, fantasioiden, kivun ja läheisyyden nostaessa kierroksia niin somessa kuin tosielämässäkin on jokaisen päätettävä mitä on lopulta valmis paljastamaan itselleen ja maailmalle.

Elokuvahistorian asiantuntija FT Harri Kilpi johdattaa illan elokuvaan klo 17-17.45. Luennon jälkeen klo 18 alkaa elokuvan ilmaisnäytös.

 

Ohjaus: Hannaleena Hauru
Käsikirjoitus: Hannaleena Hauru, Lasse Poser
Näyttelijät: Hannaleena Hauru, Lasse Poser, Samuel Kujala, Pietu Wikström, Sara Melleri, Hanna-Kaisa Tiainen, Jussi Lankoski, Tanja Heinänen, Anna Kuusamo
Ensi-ilta: 11.6.2021
Ikäraja: K 16
Pituus: 1 h 43 min
Kuva: Jan-Niklas Jansson

Tilaisuus on maksuton

 

Maunula-talon elokuvakerho keskittyy keväällä 2023 kotimaiseen nykyelokuvaan. 

Elokuvakerho kokoontuu yhteensä seitsemän kertaa kevään aikana, kolmena kertana katsomme elokuvan Metsäpurosalissa. Vetäjä, elokuvaohjaaja ja taiteilija Zagros Manuchar johdattelee eri teemoihin. Tapaamme tekijävieraita ja keskustelemme nähdyistä elokuvista. Elokuvakerho ei vaadi ennakkoilmoittautumista, osallistua voit silloin kun itsellesi sopii. Metsäpurosalin elokuvanäytökset ovat avoimia kaikille. 

 

pe 3.2. Hytti nro 6 -elokuvanäytös, alustajana klo 17.00 Harri Kilpi 
pe 17.2 Elokuvakerho: Hyväksyminen, erilaisuus, pohjoisen kulttuurit - Kotimainen nykyelokuva. 
pe 3.3. Fucking with Nobody -elokuvanäytös
pe 17.3. Elokuvakerho: Tyttöjen toimijuus nykyelokuvassa 
pe 31.3. Elokuvakerho: Musiikki nykyelokuvassa 
pe 14.4. Elokuvakerho: Kotimainen kokeellinen elokuva 
pe 5.5. Metsurin tarina -elokuvanäytös

 

Maunula-talon elokuvakerho jatkuu syksyllä 2023. Pääset suunnittelemaan yhdessä, mitä katsomme ja mistä puhumme. 

Maunula-talon elokuvakerho on asukkaiden ideoima.