Maunula-talon Kesäaukio: MaunuLAVA – uudet kyvyt esiin

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä.

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä. Esiintyjät on valittu avoimen haun kautta. Voit saapua yksin tai ystävien kanssa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja inspiroivista esityksistä.

Ensimmäisessä MaunuLAVA:ssa nähdään kaksi musiikkiesitystä.

Aikataulu:
Klo 18 Blues Bizarre
Klo 19 Sonqo

Blues Bizarre on suomalaisen modernin bluesin uusin nimi. Yhtyeen musiikissa perinteisen juurevan musiikin kanssa sekoittuvat useat eri vaikutteet aina itämaisista sävyistä psykedeeliseen bluesiin. Vahvan jam band-pohjansa sekä omien kappaleidensa laajan kirjon ansiosta Blues Bizarre on vakiinnuttamassa asemansa yhtenä uudemman bluesin omaperäisimmästä edustajista.

Sonqo on viisihenkinen alt rock -yhtye, joka pitää päämajaansa Heat Hill -nimisellä keitaalla Lohjalla. Jäsentensä monipuolisen musiikillisen taustan myötä bändin soundi on jalostunut omanlaiseksi keitokseksi modernia rockia, progen yllätyksellisyyttä sekä tarttuvia melodioita.
 

Musiikki: 
Sonqo Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5UIVDaY16x7wsfmyonaBWk?si=qZGo8R1TS_mA_ShxSmQVkg
www.sonqoband.com

Asukkaiden ideoima Uudet kyvyt esiin! -tapahtuma.

 

Asukkaiden ideoima Uudet kyvyt esiin! -tapahtuma.