Maunula-talon Kesäaukio: MaunuLAVA – uudet kyvyt esiin

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä.

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä. Esiintyjät on valittu avoimen haun kautta. Voit saapua yksin tai ystävien kanssa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja inspiroivista esityksistä.

 

Klo 18:00 Sameli ja Vinó Landola

Sameli pohtii kappaleissaan elämän syvintä olemusta, etsien tyyneyttä ja rauhaa maallisten halujen sekamelskan keskellä. Laulujaan hän säestää isältään murrosiässä saadulla nylonkielisellä Vinó Landola -kitaralla.

Yli 20-vuoden matka yhdessä Vinón kanssa on tuonut molempiin kolhuja, halkeamia ja säröjä, mutta samalla opettanut niiden hyväksymistä osaksi omaa todellisuutta ja persoonaa. Elämän rosoisuudesta voi ammentaa, matka jatkuu kaikesta huolimatta, eikä toivon pilke lauluissa himmene koskaan.

Sameli julkaisi vuonna 2018 ironisen itsekeskeisesti nimetyn "No minä tietysti" -albumin ja vuonna 2020 "Ristiriitaisia ajatuksia" rap-ep:n

Spotifyssa on tällä hetkellä kuunneltavissa muutama sinkku, joista "Elän" oli Spotifyn uuden Suomalaisen musiikin ja Suomi-indien helmet soittolistoilla noin kuukauden ajan.

Ennen soolojulkaisuja, Samelin kipparoima räyhärok-bändi Metsäväiset julkaisi "Hatarat mielikuvat" -albumin vuonna 2012.

Lisätietoja

www.sameli.fi

www.facebook.com/sameliofficial

www.instagram.com/sameli.fi

www.youtube.com/@samelikameli

 

Klo 19:00 Meri

Meri on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka kirjoittaa kappaleita henkilökohtaisista aiheista. Toistuvia teemoja ovat tunteiden ääripäät, rakkaus ja itsereflektio. Viisihenkisen kokoonpanon eloon herättämä dynaaminen ja lyriikkakeskeinen pop pysäyttää kuulijan kuuntelemaan ja samaistumaan