Maunula-talon Kesäaukio: MaunuLAVA – uudet kyvyt esiin

Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki
Maunula-talo

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä.

Tervetuloa MaunuLAVA-iltaan Kesäaukiolle! Tämä on ilta täynnä taiteen ja kulttuurin iloa, johon voit tulla katsomaan monipuolisia esiintymisiä. Esiintyjät on valittu avoimen haun kautta. Voit saapua yksin tai ystävien kanssa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja inspiroivista esityksistä.

 

Klo 18 Erik Huuto, puhe-esitys n. 20 min
Erik on nuori taiteilija, jonka esitykset ovat täynnä energiaa, asennetta ja usein myös huumoria. MaunuLAVAlle hän tuo uudenlaisen yhdistelmän sanataidetta ja tietokoneavusteista äänimaailmaa.
YouTube: https://youtube.com/@erikhuuto
Instagram: https://instagram.com/erik.huuto?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
Klo 18.30 Kadonnut ystävä -yhtye
Kadonnut Ystävä on helsinkiläisyhtye, joka yhdistelee musiikissaan amerikkalaisia indierock-vaikutteita tiukkaan punk-ilmaisuun ja emotionaalisesti latautuneeseen lyriikkaan.
https://www.facebook.com/kadonnutystava
https://www.youtube.com/watch?v=EYalqO5qa_8

Klo 19.15 Sepä juuri (Indiepop)
Sepä juuri on pehmoisen graavi post-punk idiotisme -kvartetti, jonka muodostavat Kiira, Tuomas, Aino ja Timo. Bändin jäsenten historiasta löytyy mm. sellaisia nimiä kuin Kuparilinna, Kaveri Special, Hopeajärvi ja Ylioppilasteatteri. "Pelkistettyä ja hauskaa," totesi Radio Helsingin Njassa yhtyeen musasta.
https://open.spotify.com/artist/1EZc5sfXmjtebonqcBPBkY
https://www.instagram.com/sepajuuri/

 

Vapaa pääsy