Meeting Park OASIS - Ruoholahti

Itämerenkatu 14, 00180 Helsinki

Kesällä 2022 Helsingin Ruoholahteen avautunut kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS tarjoaa käyttöösi yli 6000 neliön edestä moneen muokkautuvaa, täysin uusittua tilaa. Keskuksen kahdesta kerroksesta löytyy kaikkiaan 45 kokous-, koulutus-, tapahtumatilaa. Niissä kaikissa on helposti muokattava sisustus, ikkunat, kokousvarustelu sekä käyttövarmat tekniset valmiudet.

Tiloissa järjestät tilaisuuksia alkaen kahden hengen kokouksista jopa useiden satojen osallistujien tapahtumiin. Tilat soveltuvat erinomaisesti luottamuksellisiin neuvotteluihin, kokouksiin, seminaareihin, konferensseihin, tapahtumiin, messuihin, gaalaillallisiin ja erilaisiin yritysten juhlatilaisuuksiin.

Kaikissa kokoustiloissa on avara, rauhallinen ja valoisa tunnelma sekä moderni ja laadukas kokoustekniikka. Upea tapahtumatila Atrium mahdollistaa 730 neliöllään ja yli 6 metrin huonekorkeudella monipuolisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Atriumissa on myös vaikuttava 38m2 led-videoseinä, joka muuntautuu moneen tarpeeseen.

Meeting Park OASIS sijaitsee Ruoholahden metroaseman kiinteistössä, Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Liikenteen solmukohtaan on helppo saapua metrolla, raitiovaunulla, bussilla, pyörällä ja omalla autolla.

Meeting Parkin kautta saat varattua myös tilaisuuden tarjoilut, eteispalvelut, lisätekniikan ja erilaisia somistuskokonaisuuksia. Tilat ovat esteettömät ja tilassa on anniskelulupa.