Melodic Meltdown: Ani, Figaro, Ilon (S)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Tervetuloa Tiivistämölle 20.10. viettämään rentoa syysloman perjantai-iltaa! Ilmaisessa ja ikärajattomassa tapahtumassa esiintyvät ILON, Figaro ja ANI!

Tervetuloa Tiivistämölle 20.10. viettämään rentoa syysloman perjantai-iltaa! Ilmaisessa ja ikärajattomassa tapahtumassa esiintyy kolme pop-kentän huippuartistia: ANI, FIGARO sekä ILON! Ota ystäväsi mukaan romantisoimaan pimeitä syysiltoja rauhallisessa, musiikintäyteisessä ympäristössä. Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin on!

Tiivistämö noudattaa turvallisemman tilan periaatteita.

Aikataulu:

Ovet 19:00
ILON 19:30-20:00
ANI 20:15-21:00
FIGARO 21:15-22:00
Ovet kiinni 22:30

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton
 

ANI

Karismaattinen ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista debytoivista artisteista. Poppari on sainattu Etenee Recordsille, jonka kautta hän julkaisi esikoissinkkunsa Pakkomielle syyskuussa 2020. Itse biisinsä säveltävä ja sanoittava 24-vuotias valittiin YleX:n vuoden 2021 Läpimurto-listauksen voittajaksi ja todellinen läpimurto tapahtui saman vuoden elokuussa, kun ANI hurmasi kuulijat duetoimalla Evelinan platinarajan rikkoneella ja radiolistan sijalle 15 kivunneella herkällä kappaleella Me ei kuuluta toisillemme. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa ”Virgin” elokuussa 2023.
 

FIGARO

Laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa “Näin mä haluun sut muistaa”. Lukuisien eri artistien kanssa biisejä tehneen Figaron levyllä vierailevat Sexmane, Vesala ja ABREU. Koko levyn konseptilla artisti halusi luoda fiiliksen nuoruuden ikuisilta tuntuvista kesistä ja huolettomuudesta, joihin kaipaa yhä useammin.

Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

”Halusin tehä debyyttilevyn mun lapsuudesta ja nuoruudesta. Se kertoo kasvamisesta välillä liian nopeastikin muuttuvaan maailmaan, mihin en oo aina meinannut sopeutua vaikka mun nuoruuden kokemukset on onnelliset. Näin mä haluun sut muistaa vie ensirakkauteen, ensimmäisiin sydänsuruihin ja nuoruuden muihin oivalluksiin. Tää levy on tehty pitkälti pari vuotta sitten Heviteemun kanssa helteisenä kesänä Punavuoressa ja matkan varrelle on mahtunut haasteita, kasvua ja paineita. Vaikka on muuttunut ihmisenä, tuntuu hyvältä saada tää jakso elämästä jollain tapaa pakettiin.”
 

ILON

Suomalainen laulaja-lauluntekijä ILON debytoi syksyllä 2020 ja on sittemmin julkaissut useamman singlen. YleX:n läpimurtolistauksen toiselle sijalle valittu ILON on herättänyt upeilla pop-kappaleillaan huomiota niin Suomessa kuin maailmallakin. ILONista puhutaan kansainvälisillä musiikkiblogeilla ja kappaleet ovat saaneet spinnejä jopa Yhdysvaltojen collegeradioissa asti. Teosto nosti kansainvälisenä naistenpäivänä ILONin yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi musiikintekijäksi. Laulaja on äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin, tämän rakastuttua ILONin ääneen. Artisti on myöskin esiintynyt nousevan britti-poptähden JC Stewartin virtuaalikiertueella Instagramissa.

ILONin single tobacco oli Ylen radiokanavien toiseksi soitetuin kappale vuonna 2021.