Meri Nenonen – Open Stage

Meri Nenonen on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut vuodesta 2019 radiosoittoon asti yltänyttä musiikkia.

Meri Nenonen on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut vuodesta 2019 radiosoittoon asti yltänyttä musiikkia.

Nenosen musiikissa kuljetaan lempeistä arjen hetkistä tummien syvänteiden kautta uudelleen löytyvään iloon. Tarkkaan punnitut tekstit tarjoavat vaihtuvia näköaloja elämää nähneen ihmisen maailmaan. Hyväilevä bändisointi antaa kuulijalle tilaa upota laulujen vaihtuviin maailmoihin. Ensilevy Arki pysähtyy julkaistiin maaliskuussa 2023.

Meri Nenonen on tehnyt ammattiuransa näyttelijänä, ja hänet tunnetaan lukuisista rooleista tv-sarjoissa (mm. Sekunnit, Hotel Swan Helsinki, Kylmäverisesti Sinun). Hänen lauluaan on kuultu niin Kansallisteatterin kuin vaihtuvien ravitolateatterienkin lavoilla.

Tuottajana Nenosen levyllä on toiminut Jiri Kuronen, joka tunnetaan myös näkyvästä roolistaan Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani -kokoonpanossa. Meri Nenosen bändissä soittavat kitaristi Valtteri Bruun (mm. Samuli Edelmanin Suora lähetys -bändi) sekä basisti Pasi Kallio ja rumpali Aleksi Kaunisvirta, jotka ovat kokeneita, pitkän linjan muusikoita. Kosketinsoitinten takaa löytyy tuottaja Jiri Kuronen.