Norm Critical Leadership – Challenging Norms and Nordic Exceptionalism – Konferenssi normikriittisestä johtajuudesta

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Konferenssissa kysymme, kuinka voimme toimia muutoksen tekijöinä ja purkaa syrjiviä normeja, normatiivisia rakenteita ja hierarkioita taide- ja kulttuurialalla.

Konferenssissa kysymme, kuinka voimme toimia muutoksen tekijöinä ja purkaa syrjiviä normeja, normatiivisia rakenteita ja hierarkioita taide- ja kulttuurialalla.

Konferenssi paikan päällä on täynnä. Ilmoittaudu tästä online-osallistumiseen ja/tai jos haluat tulla konferenssin jonotuslistalle.

--

Tietoisuus epätasa-arvosta pohjoismaisissa yhteiskunnissa ja pohjoismaisella taide- ja kulttuurialalla on kasvanut. Silti pohjoismaisissa taide- ja kulttuuriorganisaatioissa on vielä syrjiviä käytäntöjä liittyen työskentelyolosuhteisiin, rekrytointiin ja kuratointiin.

Mitä normikriittinen johtajuus tarkoittaa eri tilanteissa ja konteksteissa? Kaksipäiväinen konferenssi on suunnattu taide- ja kulttuurialan ammattilaisille, aktivisteille ja ihmisille johtavissa asemissa Pohjoismaissa.

Konferenssin järjestävät pohjoismainen normikriittisen johtajuuden verkosto Nordic Network of Norm Critical Leadership, Gentoften keskuskirjasto ja Kulttuuria kaikille -palvelu yhteistyössä Helsingin kaupungin, Kulttuurikeskus Caisan, Goethe-Institut Finnlandin, IMMARTin ja Taideyliopiston kanssa.

Vieraile Kulttuuria kaikille -sivustolla saadaksesi lisätietoja.

Katso koko ohjelma ja lisätietoa puhujista englanniksi:
Konferenssin ohjelma (englanniksi, siirryt Kulttuuria kaikille -palvelun sivuille)
Konferenssin puhujat ja taiteilijat (englanniksi, siirryt Kulttuuria kaikille -palvelun sivuille)

Konferenssin saavutettavuus:
Konferenssin kieli on englanti. Järjestäjät tarjoavat tarvittaessa kirjoitustulkkauksen ja tulkkauksen kansainvälisille viittomille.