Valokuva Unsplash

Nuorten kesäkahvila Cataleya Kallahden nutan takapihalla

Pohjavedenkatu 5, 00980 Helsinki
Kallahden nuorisotalo

Kesäkahvila Cataleya on kaikenlaisten nuorten kesäinen kohtaamispaikka Kallahden nutan takapihalla. Tervetuloa viettämään kanssamme lomapäiviä hyvässä seurassa.

Tänä kesänä nuorten oma kesäkahvila Cataleya avataan Kallahden nutan takapihalle. Kaikenlaisten nuorten kohtaamispaikkana toimivassa kahvilassa voi osallistua viikoittain vaihtuvaan toimintaan ja uusia ideoita kivaksi tekemiseksi voi ehdottaa kesän aikana. Kahvilasta saa kylmiä juomia ja herkkuja taskurahalla ja maksu hoituu käteisellä, MobilePaylla tai maksukortilla. Kahvila on suunnattu erityisesti 9-18-vuotiaille nuorille. Aikuiset ovat myös tervetulleita tutustumaa alueen nuoriso-ohjaajiin kahvilassa. Aikuisille on kahvilassa oma hinnasto. 

Kahvilan avajaisia vietetään perjantaina 9.6. klo 12.30 alkaen. Kahvila on auki kesä -ja heinäkuussa maanantaista perjantaihin klo 12.30.-18.30. Olet tervetullut mukaan oman aikataulusi mukaan - vaikka joka päivä. Tulethan kuitenkin viimeistään 21.7., koska silloin kahvila on auki viimeisen kerran tänä kesänä. Kahvilaa pyörittävät Vuosaaren nuorisotyöyksikön nuoriso-ohjaajat, lähikoulujen nuoriso-ohjaajat sekä palkatut nuoret kesätyöntekijät. Lisätiedot: Kirsi Tuomilinna, [email protected], 0401860029.