Nuorten Pride -viikon päätösbileet

Aleksanterinkatu 16, 00170 Helsinki
Helsingin kaupunginmuseo

Nuorten Pride -viikko huipentuu 13–17-vuotiaiden nuorten omiin päihteettömiin ja pääsymaksuttomiin päätösbileisiin kaupunginmuseolla.

Nuorten Pride -viikko huipentuu 13–17-vuotiaiden nuorten omiin päihteettömiin ja pääsymaksuttomiin päätösbileisiin kaupunginmuseolla lauantaina 28. kesäkuuta.

Päätösbileitä juhlitaan Valkoisessa salissa, joka sijaitsee Helsingin kaupunginmuseon yläkerrassa. Museoon voi tulla turvallisesti oleilemaan, puuhailemaan ja keskustelemaan nuorisotyöntekijän kanssa jo klo 15–17.30.

Klo 16 alkaen voi tutustua Mestat ja huudit – Näe Helsinki toisin -näyttelyyn opastettuna Suvi-Tuuli Waltarin johdolla ja klo 17.30 ovet avautuvat Valkoiseen saliin. Upean juhlatilan lämpiössä Glitternistit tekevät glittermeikkejä illan juhlaa varten. 

Keikat alkavat klo 18, ja lavalle nousevat kansainvälistäkin huomiota herättänyt lauluntekijä ja tuottaja Knife Girl eli Lili Aslo sekä räppiä ja spoken wordia musiikissaan luovasti yhdistelevä Kuopus eli Pietu Wikström.

Nuorten Pride tarjoaa nuorille turvallisen tilan juhlia, tutustua ja olla ylpeästi omana itsenään. Sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuma on päihteetön.

Bileissä on paikalla Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaajia sekä järjestyksenvalvojat. Päätösbileet järjestetään yhteistyössä Helsinki Pride -yhteisö ry:n, Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden ja Helsingin kaupunginmuseon kanssa. Tämä tapahtuma on 13–17-vuotiaille. Vapaa pääsy!

Kuva: Maija Astikainen / Helsingin kaupunginmuseo