OAF X Kannusali: Radio Helsingin Pertin Valinnat

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki
Kannusali

Radio Helsingin Pertin Valinnat -ohjelmassa esiintyvät Kalevi Helvetti & Emola-Hatsina String Band, Tarkkis ja Tamara Luonto sekä soitetaan levymusiikkia.

Radio Helsingin Pertin Valinnat -ohjelmassa esiintyvät Kalevi Helvetti & Emola-Hatsina String Band, Tarkkis ja Tamara Luonto sekä soitetaan levymusiikkia. 

Radio Helsingin Pertin Valinnat-ohjelman host Miika Turunen on kuratoinut Kannusalin Outsider Art Festivalin ohjelman yhdessä Kalevi Helvetin kanssa. Illan mittaan juhlistetaan myös Kalevi Helvetin näyttelyä, joka on esillä Kannusalissa 15.8.-30.9.2024.

 

Kannusali, Espoo

24.8.2024

Ovet 18.00, showtime 19.00-21.00

 

Ohjelma:

Kalevi Helvetti & Emola-Hatsina String Band: Kalevi Helvetti on punk-kitaristi Pertti Kurikan alter ego, joka on niittänyt mainetta muun muassa kuvataiteen saralla. Kalevi Helvettiä Kannusalissa säestävä Emola-Hatsina String Band on Esa Kuloniemen ja Antero Mentun muodostama, instrumentaali-ilmaisuun keskittynyt duo. 

Tarkkis: Tarkkiksen melodisessa ja reippaassa suomenkielisessä punkrockissa soivat kaikki vuodenajat. Singlet ”Pikkukaupungin tyttö” ja ”Ikävä” iskevät elämänmakuisilla lyriikoillaan ja tanssijalkaa vipattavilla soitannoillaan läpi paatuneimmankin punkkarin. 

Tamara Luonto: Tamara Luonto on jo vuosia undergroundissa villinnyt rock-yhtye, jonka debyyttialbumi ’Honeymoon’ ilmestyi runsas vuosi sitten. Nelihenkisen yhtyeen itseoppineita muusikoita sitoo yhteen rock, rakkaus ja tekemisen meininki.

 

Liput 12,60€ Lippupisteestä