Osmo Ikonen feat. -konsertti, vieraana Emma Salokoski | LOPPUUNMYYTY

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Odotettu ja toivottu Osmo Ikonen feat. -kiertue on täällä!

Odotettu ja toivottu Osmo Ikonen feat. -kiertue on täällä!

Osmo Ikonen kutsuu vieraakseen Malmitalon konserttiin monipuolisen ja arvostetun laulaja-lauluntekijä, Emma Salokosken. Useista eri yhtyeyksistä tutut musiikkialan moniottelijat lyövät kättä päälle ja esittävät yhdessä tyylikkään kokonaisuuden omiaan, sekä lainattuja lauluja sekä kotimaasta että maailmalta.

Tätä musiikillista tyylikyyttä ja karismaa on nähtävissä harvoin, joten tämä kannattaa tulla kuulemaan ja kokemaan itse paikan päälle!

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Hänen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010. Vuonna 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”.

Sittemmin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon. Ensimmäinen suomenkielinen levy, Yhden miehen armeija, julkaistiin kesällä 2021. Uuden materiaalin myötä Osmo keikkailee sekä soolona, että bändin kanssa ympäri Suomen.

Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.

Emma Salokoski on tehnyt monipuolista uraa laulajana vuodesta 1998. Hän säveltää ja sanoittaa usein laulunsa, ja hänen musiikkiaan on myös esitetty useissa teatteri- ja tanssiproduktioissa.

Vuonna 2006 Salokoski valittiin vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa. Emma Salokoski Ensemblen albumi ”Kaksi mannerta” on myynyt kultaa, ja vuonna 2010 julkaistun kappaleen ”Veden alla” -videota on katsottu YouTubessa yli neljä miljoonaa kertaa. Salokoski on tehnyt mittavan uran myös jazzmusiikin parissa.

Lisäksi Salokoski toimii kuoronjohtajana, ja vetää omaa kuoroaan nimeltä “Emma Salokoski Voices” sekä työskentelee kuoronvalmentajana ja äänenkäyttöcoachina. Hän on erikoistunut rytmimusiikin kuoronjohtoon opiskellessaan Royal Academy of Music Aalborgissa Tanskassa.

Emma on toiminut taiteen piirissä useissa poikkitaiteellisissa projekteissa, mm. säveltänyt musiikkia tanssiteoksiin, esiintynyt tanssiteoksissa, tehnyt kuvataidetta ja ohjannut musiikkiteatteria. Hän on myös esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa ympäri Suomea ja ulkomailla. Hän on ollut solistina niin UMO:n kuin sinfoniaorkestereiden kanssa, ja nähnyt myös rock-festivaalien vellovia yleisömassoja mm. Don Johnson Big Bandin riveissä.

Vuonna 2021 Emma palkittiin Vantaan taiteilijapalkinnolla.

Konsertin kesto on noin 1,5 h (sis. väliajan).