Pekko Käppi & K:H:H:L + Laura Moisio, Ismaila Sané, Kielo Kärkkäinen – Etno-Espa

Taiteiden yönä Espan lavalle nousee yhden miehen bändi Janne Masalin sekä Pekko Käppi & K:H:H:L yhdessä Laura Moision, Ismaila Sanén ja Kielo Kärkkäisen kanssa!

Taiteiden yönä Espan lavalle nousee yhden miehen bändi Janne Masalin sekä Pekko Käppi & K:H:H:L yhdessä Laura Moision, Ismaila Sanén ja Kielo Kärkkäisen kanssa!

Ohjelma

klo 17
Janne Masalin

Aiemmin slaavipunkkia, jazzia ja autotallirokkia sotkeneen Tundramatiksin ja 13-henkisen marssivan torvibändin Bad Ass Brass Bandin solisti, Janne Masalin on urbaani pelimanni ja hipsterikiertolainen. Masalinin vuonna 2023 julkaistun toisen sooloalbumin Kuoseja kappaleet rakentuvat notkeista biiteistä, rokkaavasta livesoitosta ja hokemista. Etno-Espan ja Savoy-teatterin Taiteiden yössä kuultavalla soolokeikallaan Masalin on nykyaikainen one-man-band: Koneet, teknot ja synat potkii jytää, kaulassa roikkuu Telecaster ja hanuri, ja laulu raikaa!

Janne Masalin – haitari, kitara, laulu, tietokone, kontrollerit

klo 19
Pekko Käppi & K:H:H:L + Laura Moisio, Ismaila Sané, Kielo Kärkkäinen

Pekko Käppi & K:H:H:L on tamperelainen, Suomen folkrocktaivaan kenties kuumin ja kovaäänisin nelikko, jonka viides albumi Credo julkaistiin 2023. Jouhikkotaiteilijana ja laulaja-lauluntekijänä tunnetun Pekko Käpin ympärille kootussa yhtyeessä soi ilmava folk -ilmaisu, bluesin juurekkuus ja psykedelisvivahteinen rock. Lopputulos on ihastuttavaa ja omaleimaisella tavalla helposti lähestyttävän populaarimusiikin muottiin istutettua kansanmusiikkia. Livenä yhtyeen sointi saattaa yltyä huomaamattoman hypnoottisesti omaa häntäänsä jahtaavan koiran kaltaiseksi, raivokkaana junnaavaksi rock -paasaukseksi. Taiteiden yössä meno on entistäkin railakkaampi, kun nelikon rinnalle nousevat Laura Moisio, Kielo Kärkkäinen ja Ismaila Sané!

Pekko Käppi – jouhikko, laulu
Nuutti Vapaavuori – basso, laulu
Tommi Laine – kitara, laulu
Gilbert Kuppusami – rummut, laulu
Laura Moisio – laulu
Kielo Kärkkäinen – laulu
Ismaila Sané – laulu