PERUTTU | Indo-Jazz Concert

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Malmitalon 22.3. Indo-Jazz -konsertti joudutaan valitettavasti perumaan.

Malmitalon 22.3. Indo-Jazz -konsertti joudutaan valitettavasti perumaan.

Lipunpalautuksia voi hakea alla olevasta linkistä 22.4.2023 mennessä:

https://web.lippu.fi/palautus/

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

--

Konsertti tuo yhteen intialaisia klassisen musiikin taitajia ja suomalaisia jazz-muusikoita.

Intialaiset taiteilijat:

Ustad Mustafa Raza (vichiter veena) on osa Beenjaru, Patiala & Moradbad -koulukuntia. Nämä koulukunnat esittävät isoa roolia intialaisen klassisen musiikin maailmassa. Mustafa Raza esitteli ja teki instrumenttinsa tunnetuksi länsimaiselle yleisölle. Loppumattomalla harjoittelulla hän on kehittänyt oman tyylinsä ja ilmaisutapansa.

Ustad Rafiuddin Sabri (tabla) on syntynyt muusikkoperheeseen Delhissä. Hänen sanotaan olevan yksi johtavista tablan soittajista Intiassa ja hänen jäljittelemätön tyylinsä ja improvisointinsa on tuonut hänelle tunnettuutta niin Intiassa kuin ulkomailla.

Suomalaiset taiteilijat:

Antero Priha on yksi työllistetyimmistä trumpetisteista Suomessa. Hän on soittanut niin big band-, jazz- kuin rock-kokoonpanoissa sekä levyillä että livenä. Priha on ollut tärkeä osa esimerkiksi J. Karjalaisen Mustat Lasit -bändiä. Yhdessä Simo Laihosen kanssa he muodostavat duon. Laihonen on monipuolinen perkussionisti ja rumpali, jolla on kokemusta jazzin, rockin ja folkin lisäksi myös teatteri- ja tanssituotantojen musiikista.

PUHTI on uusi suomalainen trio, jonka soittajilla on vahva pohja jazzissa, improvisoinnissa ja klassisessa musiikissa. Trion muodostavat Juho Kanervo, Pepa Päivinen ja Jorma Tapio.