PERUTTU | Stand Up Show Arjen ihmeet

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Lippurahojen palautukset voit hakea tämän linkin kautta 8.4.2023 mennessä: https://web.lippu.fi/palautus/.

Liput voi palauttaa myös postitse. Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kansikatu 5
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

--

Arjen ihmeet on vuorovaikutteinen ja improvisaation höystämä stand up -show, joka saattaa aiheuttaa ajoittaista hapenottokyvyn heikentymistä ja vatsalihasten kipeytymistä (jos joku ei naura, me lyödään mahaan.)

Suomen stand up -klubit moneen kertaan kiertäneiden Mujusen ja Sottisen Arjen ihmeet on hulvaton, yllättävä ja omanlaatuinen kahden koomikon show.

Arjen ihmeet nähtiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2013. Silloin Tampereen Komediateatterin täysille saleille esiintynyt komediakaksikko nähdään nyt Malmitalon lavalla. Molemmat koomikot kertovat parhaita juttujaan koko illan ajan.

Riku Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up -koomikko. Vahvasti yleisökontaktiin perustuva tyyli on joka kerta ainutkertainen kokemus. Riku luo tyhjästä. Keikka ei varsinaisesti koskaan ala. Hän saapuu lavalle ihmettelemään kaikille outoa tilannetta, jolloin jokainen esitys on erilainen ja jättää hyvän maun suuhun. Rohkeasti vaan eturiviin kuuntelemaan tämän kaljupään hämmästelyä elämästä. Rikulta voit kysyä mitä mieleen tulee tai jotain ihan muuta. Rikun yleisin lause lavalla on: ”Mihin mä jäin, ai niin joo.”

Tommi Mujunen on energinen pakkaus radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Lahti on toiminut monien huippuartistien kotipaikkana ja ponnahduslautana, eikä metsään mennä myöskään Tommin kohdalla. Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa. Tämä vilperi naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet voivat hämmästyttää olemalla hyvinkin arkisista tilanteista poimittuja havaintoja. Kun Tommi pääsee vauhtiin, ei yllätyksiltä eikä naurulta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön edustajien vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon!

Suositusikä: 16+
Kesto: n. 1,5 t, sis. väliajan