PERUUTETTU: Skofka, Dovi & Kozak Siromaha (S/K-18)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Ukrainalaisten artistien konsertti

KONSERTTI ON VALITETTAVASTI PERUUTETTU ARTISTIN SAIRASTUMISEN VUOKSI. TAPAHTUMANJÄRJESTÄJÄ ON YHTEYDESSÄ LIPUN OSTANEISIIN.

Skofka, yksi modernin ukrainalaisen rapin tunnetuimmista edustajista, jonka jokainen kappale on kuin täysimittainen, välitön tarina, kohtaa lavalla musiikkityyleillä leikittelevän, jatkuvasti tuoreen kuuloisia melodioita luovan Dovin kanssa. Kolmas säteilevä artisti illassa on Kozak Siromaha - aito kasakka, joka elää ja työskentelee kasakkojen lakien mukaan. Hänen musiikkinsa on täynnä ukrainalaista henkeä. 

Tapaa nämä hienot esiintyjät Tiivistämöllä!

Tapahtuma on ikärajaton, mutta Tiivistämön Lämpiön puoli on täysi-ikäisille rajattua anniskelualuetta. Lämpiön puolelta ei ole näköyhteyttä esiintymislavalle.

Lippujen hinnat:

Early Bird - 31,88 EUR (rajattu määrä) 
Normaali lippu - 42,51 EUR
Ovelta - 45 EUR

Ennakkoliput ovat myynnissä täällä.

Lisäksi kaikilta tapahtumaan saapuvilta peritään 3 euron eteispalvelumaksu.

Illan aikataulu:

18.00 OVET
19.00 SHOWTIME

UA

Скофка, один з найвідоміших представників сучасного українського репу, кожна пісня - це повноцінна, щира історія, об'єднається на сцені з Дові, виконавцем, який постійно експериментує з музичними стилями, постійно створюючи нове звучання мелодій, третім яскравим артистом на сцені для вас буде Козак Сіромаха - справжній козак, який живе і працює за козацькими законами, його музика сповнена українським духом.

Зустрічайте цих чудових виконавців в Гельсінкі з великим концертом!