Pienet ja isot -perhepäivä

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Lukutaitoseikkailu Skidipelin päätöspäivänä Vuotalossa vietetään perhepäivää. Luvassa Skidipelin pelaamisen lisäksi työpajoja ja muuta mukavaa lapsille ja aikuisille.

Lukutaitoseikkailu Skidipelin päätöspäivänä Vuotalossa vietetään perhepäivää. Luvassa Skidipelin pelaamisen lisäksi työpajoja ja muuta mukavaa lapsille ja aikuisille.

Vapaa pääsy!

28.1.2023 PIENET JA ISOT -PERHEPÄIVÄN OHJELMA

klo 10 kirjasto aukeaa, Skidipelin pelaaminen alkaa

Jättimäinen lautapeli ja taideinstallaatio Skidipeli viimeistä päivää pelattavana. Heitä noppaa ja astu elämykselliseen lukutaitoseikkailuun! Lisätietoja: helmet.fi/skidipeli

klo 10–12 Mummojen pieni kukkapaja

Tammikuussakin voi kukkia. Tervetuloa Paperikukkapajaan taittelemaan pieniä ja isoja kukkia erilaisista ja erivärisistä papereista.

klo 11 Naattiorkesteri Vuosalissa

Kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta koostuvan Naattiorkesterin musiikki on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instrumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyvät pienet, isot ja vaikka isoisovanhemmatkin!
Huomio! Liput 6 euroa, lippu.fi
Lisätiedot.

klo 11–14 Skidien työpaja: Tee oma Skidipeli!

Jatka Skidipelin tarinaa luomalla oma pelikartta. Voit tuoda työpajaan mukaan isovanhemman, muun oman aikuisen tai kaverin ja tehdä pelin porukalla.

Miltä peli näyttää, jos se olisi tehty sinun kaupunginosastasi? Minkä nimisiä katuja tallailet? Millaisia rakennuksia, puistoja tai muita sinulle tärkeitä paikkoja haluaisit sijoittaa pelilaudalle? Työpajan päätteeksi sinulla on ikioma Skidipeli, jota voitte pelata myös kotona!

Tarjolla myös muuta mukavaa ohjelmaa kirjastossa.

Tervetuloa kaikki pienet ja isot!