Valokuva Naiskuoro Pihlaja (c) Thomas Vollmann

Pihlajan joulu

Myllynsiipi 14, 00920 Helsinki
Myllypuron kirkko

Naiskuoro Pihlajan joulukonsertissa pääsee jammailemaan

Naiskuoro Pihlajan joulukonsertissa pääsee jammailemaan

Myllypuron kirkossa pidettävässä konsertissa kaikuvat monenlaiset rytmit. Mukana on esimerkiksi kuoron taiteellisen johtajan Karla-Maria Toiviaisen tekemä sovitus Varpunen jouluaamuna -kappaleesta.
 

Konsertissa esiintyy vierailevia soittajia ja laulajia:
“Meillä on suuri ilo saada kanssamme lavalle jälleen upeita muusikoita, joista jokainen kuuluu kuorolaisen perheeseen. Vierailijoista saksofonisti Alina Pettinen on kanssamme lavalla ensimmäistä kertaa”, kuoronjohtaja Karla-Maria Toiviainen sanoo.
Muita vierailevia muusikkoja ovat pianisti Mikko Pettinen, klarinetisti Markus Tienhaara ja laulaja Minni Tuomisalo. Kuorolaisista solistitehtävissä ovat Emilia Sainisalo ja Kira-Mia Tuisku sekä säestäjänä Anna Jalo.
 

Suomen Naiskuoroliiton Vuoden kuoro 2022 Naiskuoro Pihlaja viettää 20-juhlavuottaan tänä vuonna. Helsingin Myllypurossa harjoittelevassa kuorossa laulaa lähes 40 naista. Kuoron missiona on tarjota sen laulajille ja yleisölleen elämyksiä naiskuoromusiikin ja taiteen parissa. Tammikuussa 2021 Naiskuoro Pihlajan johtajana aloitti musiikin maisteri, kuoronjohtaja Karla-Maria Toiviainen.


Myllypuron kirkko

18.12.2023

19.00-20.00

Liput 10/15€ Fientasta