Puistoteatteria: The Proposal -komedia

Pyhän Birgitan puisto, 00150 Helsinki
Pyhän Birgitan puisto, tapahtuma-alue

Anton Tšehovin The Proposal on terävä farssi, joka vie sinut maailmaan, jossa rakkaus, väärinkäsitykset ja absurdit tilanteet sähähtävät.

Kööpenhaminasta saapuva The Nordic Proposal vierailee Suomen kiertueellaan Helsingin ulkoilmapuistoissa 24.6-26.4.2024.

Anton Tšehovin The Proposal on terävä farssi, joka vie sinut maailmaan, jossa rakkaus, väärinkäsitykset ja absurdit tilanteet sähähtävät. Nokkelan dialogin ja satiirin keinoin Tšehov paljastaa, mihin tilanteet voivat äityä, kun itsepäisyys ja ylpeys ottavat vallan idyllisessä maalaistalossa. 
Neuroottinen mutta toiveikas Lomov palaa kotikyläänsä kosimaan naapuriaan Natashaa. Natashan isä Chubukov näkee tilaisuuden kartuttaa omaisuuttaan ja tukee mielellään heidän liittoaan. Kosiminen ei olekaan niin yksinkertaista, ja Lomovilla tuntuu olevan edessään melkoinen urakka ennen kuin hän pääsee polvistumaan. Vai kuka polvistuu...?

Esitys on saanut ensi-iltansa Frederiksbergissä Tanskassa, kiertänyt Jyllannissa ja kansainvälisillä teatteri-festivaaleilla Kööpenhaminassa ennen Suomeen tuloa.

Esitys on maksuton ja se esitetään englanniksi.

Huomioithan, että tämä teatteri on jokseenkin minimalistinen. Teatterissa ei ole katosta eikä mukavia istuimia. Esiinnytään veden ääressä hyödyntäen portaikkoa katsomona. Jos sinulla on retkituoli tai istuintyyny, voit ottaa sen mukaasi.

Työryhmä:
Alexander Mainborg (DK): näyttelijä/tuottaja
Fanny Paananen (FIN): näyttelijä/tuottaja
Patrick Torring (DK/SA): näyttelijä/tuottaja
Timo Hanhisalo (FIN): valot/tekniikka
Carol Hayes (IRL): ohjaaja


Pyhän Birgitan puisto

25.6.2024
Klo 18.00 & 20.00

KESTO: 45-60 minuuttia

Vapaa pääsy