REDESIGN-kurssi | TÄYNNÄ – Syysloma

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Kurssin aikana lapset pääsevät tutustumaan suunnittelijan työhön. Kurssilla piirretään, suunnitellaan, muovataan ja rakennetaan.

Kurssin aikana lapset pääsevät tutustumaan suunnittelijan työhön. Kurssilla piirretään, suunnitellaan, muovataan ja rakennetaan.

Suunnitteluprosessi etenee inspiraatiosta, ideoinnin kautta toteutukseen. Kurssilla opitaan visuaalisesta viestinnästä tekemällä oma symbolikartasto ja logo.

Kurssin aikana saadaan kaksi tehtävänantoa eli briefiä. Ensimmäisessä briefissä suunnitellaan mehiläisten inspiroima kahvilakonsepti ja toisessa briefissä muotoillaan oman tuotteen prototyyppi ja tehdään tuotteelle visuaalinen käyttöohje.

Kurssin aikana tehdään erilaisia tehtäviä ja hauskoja harjoituksia. Kurssille suunnitellut monistepohjat tukevat oppimista. Lasten on mahdollista osallistua leikkimielisiin kisoihin, joissa pisteet jaetaan makeisten muodossa. Kurssilla tehdään flow-harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa löytämään omat supervoimat ja auttaa rauhoittumisessa ja keskittymisessä.

REDESIGN toteutetaan englanninkielisenä. Opetusta on kurssipäivinä klo 10–14.

Ilmoita koululainen kurssille: [email protected] tai 09 310 26154, 040 537 1520

Kohderyhmä: 3.–6.-luokkalaiset
Hinta: 0 €
Kieli: englanti (suomi)
Ohjaaja: Milla Koivisto / Manual Productions