Valokuva Tekniikan museo (c) Daria Tiumina

ReMake Cafe, Taide & Musiikki

Viikintie 1d, 00560 Helsinki
Tekniikan museo

ReMake Cafe "Art & Music"-tapahtumaa vietetään lokakuussa Tekniikan museossa.

ReMake Cafe "Art & Music"-tapahtumaa vietetään lokakuussa Tekniikan museossa.

Päivän ohjelma sisältää useamman kiinnostavan työpajan:

- Muovien uudelleenkäyttö muotoilemalla kuulostaa hienolta tavalta käyttää muovia uudelleen, eikö niin? Työpajassa opit yksinkertaisia, mutta hauskoja tapoja kierrättää muovia eri tarkoituksiin. Jos sinulla on liikaa kauniin värisiä muovikasseja, ota ne mukaan tapahtumaan ja anna taikuuden tapahtua.

- Älä osta uusia kaiuttimia, tee vanhoista paremmat! Tule kokeilemaan miten kaiuttimien ääntä voi parantaa lähes ilmaiseksi. Voit tuoda myös oman kaiuttimesi mukaan ja mittaamme sen taajuusvasteen. Esittelyssä myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja kaiuttimia.

- Tiedätkö miltä kideradio näyttää? Juha Lahtinen on kerännyt ja korjannut radioita 45 vuoden ajan. Työpajassa Juha esittelee 1920-luvun kideradiota. Pääset kuuntelemaan lähes sata vuotta vanhaa radiota ja kokeilemaan sen viritystä. Näytillä on myös aito torviradio jonka torvesta saatat kuulla jotain menneiltä vuosilta. Mukaan voi tuoda vanhan radion tai valokuva siitä, jos haluat näyttää sen Juhalle ja muille osallistujille.

Jos tarvitset neuvoa puisten kielisoittimien (kuten kitaran tai ukuleleen) korjaamiseen, voit tuoda sellaisen tai sen kuvan, jossa näkyy ongelma - asiantuntijat jakavat mielellään vinkkejä!

Kierrätä vinyylilevysi. Kirjastoista tuttu ota tai jätä konsepti on nyt myös museolla, mutta äänilevyjen muodossa. Voit tuoda mukanasi vinyylilevyt mitä et enää tarvi ja ottaa tilalle uutta kuunneltavaa.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta tai erityistaitoja.

 

Tekniikan museo

7.10.2023 

14.00-16.00

Vapaa pääsy