Valokuva rc+spit

Rock-Criminals + S.P.I.T. (-S-/K18)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Keikalla: Rock-Criminals + S.P.I.T. (-S-/K18)

Kaksi rähjäistä mutta merkillisesti kimaltelevaa rock-yhtyettä saapuu tiivistämölle. Tälle keikalle pääsevät myös alaikäiset ja täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

Rock-Criminals perustettiin vuonna 2011, kun neljä kaveria halusi soittaa rock'n'rollia. Siitä asti he ovat soittaneet keikkoja ympäri Suomen ja heillä onkin maine hämmästyttävänä livebändinä, jolla on sähäkkä asenne ja todellinen punk rockin henki.

Rock-Criminals on avannut pari showta legendaariselle Pelle Miljoona OY:lle ja työskennellyt myös Michael Monroen kanssa. Bändi nähtiin myös valtakunnallisessa televisiossa, kun he osallistuivat X Factor Finlandiin vuonna 2018.

Rock-Criminals on julkaissut useita singlejä ja yhden EP:n Spotifyssa.

S.P.I.T on nuori hard rock -yhtye jonka musiikkia voi verrata Motörheadin, Guns'N'Rosesin, Avenged Sevenfoldin ja The 69 Eyesin soundiin. Nuoresta iästään huolimatta bändin musiikkia on soitettu useilla radiokanavilla. YleX kuvaili bändiä äärimmäisen törkeäksi ja energiseksi. Bändin suunnitelmissa on tähdätä korkealle Hard Rockin hengessä, keikkailla ja tarjota hyvää raakaa rock-musiikkia.

Ikärajaton / rajattu K18-anniskelualue

Aikataulu:
19:00 ovet
20:00 Spit
21:00 Rock Criminals

facebook.com/rockcriminals
facebook.com/Spitbandofficial
tiivistamo.fi

Ennakkoliput tulevat myyntiin lähipäivinä (tiketti.fi).
Liput ennakkoon 10€.
Liput ovelta 12€
Narikkamaksu 3€