Valokuva Ravintola Siltanen (c) Tekla Valy

Rusty Triggers, Otto Mikkola

Hämeentie 13 B, 00530 Helsinki
Siltanen

Rusty Triggers kumartaa musiikissaan niin 1970-luvun southern rockin kuin perinteisemmänkin kantrin ja americanan suuntaan.

Rusty Triggers kumartaa musiikissaan niin 1970-luvun southern rockin kuin perinteisemmänkin kantrin ja americanan suuntaan. 

Projektina alkaneesta bändistä on kasvanut omilla jaloillaan seisova, erityislaatuinen yhtye, jonka monissa liemissä keitetyt soittajat ovat vaikuttaneet muun muassa yhtyeissä Rokets, Tryer, Black Lizard, Cats of Transnistria, Baltimor, Green King ja United Seafood. Rusty Triggersin debyyttialbumi "Road Stories" julkaistiin vuonna 2021.

Illan avaava Otto Mikkola on rovaniemeläinen laulaja- ja lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa, Puhelinseksi sekä Romanssi. Aktiivisena musiikintekijänä tunnettu Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Jyväskyläläinen Harava Records julkaisee Mikkolan debyyttialbumin maaliskuussa 2023. Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät, kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat kaihoisiin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä.

 

Ravintola Siltanen

12.1.2023 klo 21-01

 

Aikataulu: 
21.30 Otto Mikkola
22.15 Rusty Triggers

Vapaa pääsy, K-20