SADE Session (vapaa pääsy)

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki
Tiivistämö

Tule tanssimaan ja treenaamaan. Sessiot Tiivistämössä kerran kuussa.

SADE sessarit on sitä miltä ne kuulostaa. Matalan kynnyksen katu/klubitanssi sekä DJ treenisessarit. Eri tanssijoille ja tanssityyleille sopivassa yhteistilassa saadaan mukavat sunnuntai treenit alle. Musagenre vaihtuu sessareiden edetessä, joten tullaan kaikki paikalle riippumatta omasta tanssi preferenssistä. 🌟 Vapaa sisäänpääsy!!
 

🕑 Milloin? Joka kuun 1. sunnuntai: 5.3. / 2.4. / 7.5.   klo 13:30-16:30

🏬 Missä? Tiivistämö (Suvliahden rakennus #5, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki)

 

Deejays:
Tule paikalle ja treenaa DJ setit kuntoon tanssijoiden keskuudessa. Tule vain paikan päälle tai varaa oma soittoslottisi lähettämällä viesti IG:ssä: @sade_finland. Tiivistämöstä löytyy levareita ja kontrollereita niin pääse soittamaan, sillä tavalla mikä tuntuu kyseisellä hetkellä hyvältä. Muistakaa vaan tuoda omat musat.

Tanssijoille riittää vain tuoda oma itsennne.❤


TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET

SADE ry:n tavoitteena on tuottaa tapahtumia, jotka toteuttavat turvallisemman tilan periaatteita. Pyydämme, ettette tee oletuksia muiden taustasta, sukupuolesta, seksuaalisuudesta, identiteetistä jne. Toivomme, että annatte kaikille tilan ja kunnioituksen osallistua tapahtumaan sellaisena kuin ovat; kaikenlainen häirintä, syrjintä, toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Tällaisista tapauksista voi ilmoittaa alueella oleville SADE.ryn henkilöille, joista ilmoitamme tapahtuman alussa

Kunnioittamalla turvallisemman tilan periaatteita me kaikki nautimme olostamme läpi tapahtuman ja poistumme mukanamme paljon uusia, kauniita ja ehkä hieman hikisiä muistoja.

 

ESTEETTÖMYYS

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC.

Käytössä on pyörätuolihissi.

Tiivistämössä sisäänkäynti on katutasoa korkeammalla.

Tiivistämössä sisäänkäynnillä on kiinteä ramppi.

 

Treeniä pystyyn ja hikeä pintaan!!!
SADE x SuomiSk8Fam x Tiivistämö