Valokuva KokoTeatteri (c) Kai Sadinmaa

Sadinmaan rippikoulu

Hämeentie 3, 00530 Helsinki
KokoTeatteri

Kirjailija, entinen pappi ja “pohjoisen poika” Kai Sadinmaa tuo keväällä KokoTeatteriin vuorovaikutuksellisen esitys-keskustelutapahtuman, Sadinmaan rippikoulun

Kirjailija, entinen pappi ja “pohjoisen poika” Kai Sadinmaa tuo keväällä KokoTeatteriin vuorovaikutuksellisen esitys-keskustelutapahtuman, Sadinmaan rippikoulun, jossa palataan juurille ja päivitetään kristinusko tähän päivään. 

 

Illat antavat mahdollisuuden tulla tutkimaan sisintään, löytämään uutta ja rakentamaan vahvat perustukset horjuvan maailmantilanteen myrskynsilmässä. Illat ovat Teille, etsijöille ja kyselijöille, kirkosta eronneille tai kristinuskosta vieraantuneille.

 

Sadinmaan rippikoulu järjestetään viitenä maanantaina kevätkaudella 2023. Ilta alkaa Sadinmaan esityksellä, jonka jälkeen esityksen teemoja käsitellään keskustellen paikalla olevan yleisön kanssa. Illoissa kuullaan myös livemusiikkia, josta vastaa muusikko Veera Railio. KokoTeatterin ravintola palvelee tapahtumien aikana. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua keskusteluun tai vain tulla kuulemaan.

 

Kai Sadinmaa
Veera Railio, livemusiikki

 

Esitykseen tuleville katsojille on mahdollista osallistua ennen esitystä Rentouttavat etkot -tapahtumaan, joka on 30 minuutin läsnäoloon keskittyvä yleisötyöpaja. jonka aikana osallistuja saatetaan näytelmän aiheeseen taiteen keinoin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen menetelmistä. Tule kokeilemaan sellaisena kuin olet. 

Esityspäivinä klo 18.15-18.45, vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen: [email protected]. Etkoille mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

 

KokoTeatteri

30.1.-10.4.2023

 

Esitykset:

30.1. / 13.2. / 27.2. / 27.3. / 10.4. klo 19

 

Liput  19-29,50€ KokoTeatterista, kesto avoin