Saimaa – Malmitalo 30v

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Huippumuusikoiden kollektiivi seikkailee vapautuneesti ja rajattomasti musiikin parissa, nyt myös Malmitalossa!

Huippumuusikoiden kollektiivi seikkailee vapautuneesti ja rajattomasti musiikin parissa, nyt myös Malmitalossa!

Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti loputonta soittoeuforiaa.

Kollektiivin seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan rajoittamatonta. Platinalevyjen, joilla solisteina olivat Pepe Willberg ja Pyhimys, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho.

1960- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta häpeilemättömästi ammentava Saimaa onkin ylväimmillään nimenomaan livenä, kun huippumuusikot uppoutuvat hekumalliseen yhteissoittoon ja vuorojamitukseen, jota hallitsevat yltäkylläiset telepaattiset voimat. Huikea ammattitaito, kokemus ja tekemisen riemu luovat villin, värikkään ja yllätyksellisen kokemuksen, joka ei hevillä unohdu.

Yhtyeen pääasialliset säveltäjät Matti Mikkola ja Eppu Kosonen ovat suomalaisen musiikkikentän mestarikokkeja, jotka ovat tehtailleet hittejä niin JVG:lle, Vesa-Matti Loirille, Paula Vesalalle, Kaija Koolle, Juha Tapiolle kuin Lauri Tähkällekin.

Kesto: 2 t 30min, sis. 20 min väliajan