Valokuva Tero Ahonen

Samuli Putro – Täysikasvuinen, 20-vuotisjuhlakonsertti

Tokoinranta, Eläintarhantie, 00530 Helsinki
Huvila-teltta

1.9.2004 oli päivä, jolloin laulaja-lauluntekijä Samuli Putro julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa.

1.9.2004 oli päivä, jolloin laulaja-lauluntekijä Samuli Putro julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa. Sen nimeksi tuli Täysikasvuinen ja kappale oli tilaustyö Aleksi Salmenperän elokuvaan Lapsia ja aikuisia

”Zen Cafen solisti ei silti aio lähteä soolouralle, vaan yhtye puurtaa parhaillaan studiossa ja syksyn aikana siltä on tulossa uutta materiaalia”, kirjoitti sanomalehti Kaleva tuolloin.

Toisin kävi, ja nyt, lähes päivälleen kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Putro juhlistaa soolouraansa Helsingin juhlaviikkojen Huvila-teltassa.

17.8.2024 järjestettävän keikan nimi on Täysikasvuinen, Samuli Putron 20-vuotisjuhlakonsertti. Kyseessä on lauluntekijän debyytti Huvilassa.

Konsertti on vaihtuvine kokoonpanoineen läpileikkaus Putron urasta aina Elämä on juhla -kappaleesta viimeisimpään, Ikävä mummoa -levyn hitteihin.

Putro keikkailee vuonna 2024 harkiten. Keväällä alkava 10 + 10 = 20 -kiertue käsittää kymmenen klubikeikkaa ja kymmenen festivaaliesiintymistä. Kiertueen kruunaa Huvilan väliajallinen juhlakonsertti.