SEA LIFEn uudistetun suojelusaarekkeen avajaiset

Tivolitie 10, 00510 Helsinki
SEA LIFE Helsinki

Vuonna 2017 avattu SEA LIFEn näyttelyn mertensuojeluun keskittyvä osio, Suojelusaareke, on saanut kasvojenkohotuksen.

Vuonna 2017 avattu SEA LIFEn näyttelyn mertensuojeluun keskittyvä osio, Suojelusaareke, on saanut kasvojenkohotuksen.

Uudistetulla Suojelusaarekkeella teemat ja tehtävät keskittyvät erityisesti SEA LIFE Helsingin paikallisiin toimiin, kuten öljyntorjuntaan ja lajisuojeluun, sekä luonnonsuojelujärjestö SEA LIFE Trustin maailmanlaajuiseen mertensuojelutyöhön. 

Suojelusaarekkeella asustavat tuttuun tapaan erittäin uhanalaiset pandakillit, joita elää luonnossa enää yhdessä pienessä lähteessä Meksikossa. SEA LIFE Helsinki on osallistunut aktiivisesti pandakillien suojelu- ja kasvatustyöhön, jotta nämä ainutlaatuiset pikku kalat eivät katoaisi kokonaan. Suojelusaarekkeelta löytyy myös allas, jonne on sijoitettu pelastettuja ja huostaanotettuja kaloja kuten valtavat mustaokamonnit.  

SEA LIFE

1.-9.6.2024

Maailman merien päivää vietetään 8.6. Päivän tarkoituksena on muistuttaa merien valtavasta merkityksestä koko ekosysteemille sekä korostaa, kuinka ihmiset voivat vaikuttaa niiden suojeluun. Maailman merien päivä kannustaa kaikkia ottamaan osaa merien suojelutoimiin ja arvostamaan niiden elintärkeää roolia maapallon  hyvinvoinnissa. 

Toukokuussa Helsingin akvaariokeskuksen työntekijät keräsivät roskia naapurustosta ja työmatkojen varrelta. Kerätyistä roskista on luotu taideteos, joka on myöskin esillä. 

 

Liput 23/18€