Valokuva G Livelab / Seremonia + Keho & Mieli

Seremonia + Keho & Mieli

Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki
G Livelab

Seremonia esittää vanhan koulukunnan psykedeliasävytteistä jytärokkia ja laulaa suomeksi.

Seremonia esittää vanhan koulukunnan psykedeliasävytteistä jytärokkia ja laulaa suomeksi. Yhtye vihkii retro-okkultistisen oppisuunnan tematiikan alttarilla yleisöä levitatiivisiin rajatiloihin, joiden sivutuotteina silmät pyörähtävät ympäri takaraivoon tahtomattakin.

Seremonia on matkaopas nöyhtäisten salaseurojen, antikristuksen ja kellarikulttien tahmeaan transsiin, missä sekä pimeä aine että valoeetteri siirtyy kyselemättä sivuun sähkökitaroiden jaloista. Kylmäverinen preesens, tuonpuoleisen sanelema lyriikka ja psykedeelinen rock-show ovat kolme klassista alkuainetta, jotka jäsentävät tämän yhtyeen maailman rakennetta.

Keho & Mieli on vuonna 2022 aktivoitunut helsinkiläis-oululainen yhtye, joka uuttaa musiikilliseen yrttiteehensä melurokin pörisevää voimaa, suomirockin tarttuvuutta ja ambient-musiikin tekstuureita. Yhtye julkaisi digitaalisesti 2/2023 debyyttialbuminsa "Magnetismi" joka sai positiivista huomiota ja nostettiin mm. Radio Helsingin Korkeajännite-ohjelman viikon levyksi julkaisunsa jälkeen. Keikkailun ohella yhtye julkaisee syksyllä 2023 sarjan singlejä ja työstää uutta musiikkia.

 

G Livelab

4.11.2023

Ovet klo 19, showtime klo 20, kesto avoin

Liput 20€, ei ikärajaa