Valokuva © Seurasaarisäätiö / Seurasaari Foundation

Seurasaaren juhannusvalkeat 2023

Seurasaaressa juhlitaan taas keskikesää 23.6. ja tehdään elävää kulttuuriperinnettä näkyväksi!

Seurasaaressa juhlitaan taas keskikesää 23.6. ja tehdään elävää kulttuuriperinnettä näkyväksi!  Juhannusvalkeiden ohjelmistoon haetaan inspiraatiota myös” Arkistojen ääreltä”, joka on kansanmusiikin ja kansantanssin tämän vuoden teema.  

Vehreä kansanpuisto ja idyllinen museoalue luovat erinomaiset puitteet elämyksellisen juhannusjuhlan viettoon. Juhla tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille.

Seurasaaren juhannusvalkeilla ihastuttavat värikkäät kansallispuvut ja taitavat kansantanssijat ja Suomen liput liehuvat kansanmusiikin soidessa ja kokkojen roihutessa. Lapset voivat katsoa nukketeatteria, kulkea taikapolulla, koristella juhannussalkoa, keinua, tanssia poloneesia ja ihailla lasten omaa kokkoa. 

Keskikesän juhlassa luvassa Luomuduon virtuoottista yhteissoittoa, Lauluyhtye Leinan musiikkia, jossa sykähdyttävään sävelkieleen on yhdistetty tenhoavia Eino Leinon runoja, Lapua-Uusi-Guinean uteliasta ja rönsyilevää pelimannisoittoa, kanteletaiteilija Hanna Ryynäsen Saarijärven kanteleen sävyrikasta sointia, Kansantanssiyhtye PRO:n vahvaa tanssin tulkintaa ja Ketaleen varmaotteista juhannustanssien tahditusta.

 

Seurasaari
23.6.2023 klo 17-01

Liput käsittelykuluineen 28 €, alle 12-vuotiaat maksutta