Shenanigans – ilmoittautuminen kultus.fi

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Shenanigans on nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämän ajan.

Shenanigans on nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämän ajan.

Esityksessä seuraamme kahden hahmon matkaa, jossa he tutkivat suhdettaan sisäiseen lapseensa. Erilaisten jongleerauskohtausten avulla hahmot leikkimielisesti haastavat omaa käsitystään, mitä on olla samaan aikaan sekä aikuinen että lapsi. Tavalliset lelut, kuten styroksista valmistetut lentokoneet, autoradat ja puhallettava uima-allas luovat esityksen perustan.

Esiintyjät kutsuvat yleisön mukaansa matkalle, jossa nostalgia ja muistot omasta lapsuudesta nousevat pinnalle. Shenanigans on interaktiivinen teos, jossa artistit jakavat omia lapsuuden unelmiaan ja inspiroivat yleisön tekemään samoin. Shenanigans on oodi sisäiselle lapselle!

Henri Kangas (FI) ja Batist Van Baekel (BE) ovat kaveruksia ja jonglöörejä, joita yhdistää rakkaus sirkusta kohtaan. He opiskelivat Alankomaissa sirkustaiteen kandidaateiksi Codarts Hogeschool voor de Kunsten yliopistossa ja ystävystyivät. Valmistuttuaan he yhdistivät voimansa ja loivat oman Jam Shenanigans -nimisen yhdistyksen, jonka tavoitteena on luoda leikkimielisiä nykysirkusesityksiä kaikenikäisillä ja taustaisille katsojille.

Esityksen mahdollisti PERPLX (BE), Cirklabo (BE), Mad-Festival (BE), Circusstad-Festival (NL), TENT (NL), Itujen-katselmus (FI) ja Taiteen edistämiskeskus (FI).

Artistit: Henri Kangas (FI) & Batist Van Baekel (BE)
Artistinen avustus: Sander De Buyer (BE) & Aurelia Brailowsky (MEX)
Suunnittelu: Henri Kangas, Batist Van Baekel, Sander De Cuyper, Michael Zandl
Tekninen tuki: Michael Zandl (AT)
Musiikki: Jago Moons (BE)

Kesto: 30 min
Kohdeyleisö: 1.–2. luokkalaiset
Sanaton

Maksuton, ilmoittautuminen: kultus.fi 12.8. klo 8 alkaen