Shenanigans – Jam.Shenanigans

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Shenanigans on lapsiperheille suunnattu nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämänkaaren aikana.

Shenanigans on lapsiperheille suunnattu nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämänkaaren aikana.

Esityksessä seuraamme kahden hahmon matkaa, jonka aikana he rituaalinomaisesti tutkivat omaa suhdettaan sisäiseen lapseensa. Erilaisten jongleeraus-kohtausten avulla hahmot leikkimielisesti haastavat omaa käsitystään, mitä on olla samaan aikaan sekä aikuinen että lapsi. Tavalliset lelut, kuten styroksista valmistetut lentokoneet, autoradat, sekä puhallettava uima-allas luovat esityksen perustan.

Artistit kutsuvat yleisön mukaan matkalle, jossa nostalgia ja muistot omasta lapsuudesta nousevat pinnalle. Shenanigans on interaktiivinen teos, jossa artistit jakavat omia lapsuuden unelmiaan ja inspiroivat yleisöä tekemään samoin. Shenanigans on oodi sisäiselle lapselle!

Henri Kangas (FI) ja Batist Van Baekel (BE) ovat kaverukset ja jonglöörejä, joita yhdistää intohimo ja rakkaus sirkusta kohtaan. Kangas ja Van Baekel tapasivat toisensa Alankomaissa, jossa he opiskelivat sirkustaiteen kandidaateiksi. Valmistuttuaan he yhdistivät voimansa ja loivat yhdistyksen Jam.Shenanigans tavoitteenaan luoda leikkimielisiä nykysirkusesityksiä kaikenikäisillä ja taustaisille katsojille.

Esityksen mahdollistivat PERPLX (BE), Cirklabo (BE), Mad-Festival (BE), Circusstad-Festival (NL), TENT (NL), Itujen-katselmus (FI), Taiteen edistämiskeskus (FI)

Artistit: Henri Kangas (FI) & Batist Van Baekel (BE)
Artistinen avustus: Sander De Buyer (BE) & Aurelia Brailowsky (MEX)
Tekninen tuki: Michael Zandl (AT)
Musiikki: Jago Moons (BE)

Kesto: 50 min
Ikäraja: 6 +
Kieli: sanaton